Bugun...



Diyarbakır, 4. Hastalıkta ve Sağlıkta Dermotoloji Kongresine ev sahipliği yapacak

Daha önce farklı İllerde yapılan ve bu yıl 4’cüsü düzenlenecek olan Hastalıkta ve Sağlıkta Dermatoloji Kongresi (HSDK) Diyarbakır’da gerçekleştiriliyor.

facebook-paylas
Tarih: 02-06-2023 16:53

Diyarbakır, 4. Hastalıkta ve Sağlıkta Dermotoloji Kongresine ev sahipliği yapacak

Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Deri ve Zührevi Hastalıklar Anabilim Dalı ile Kozmetoloji ve Dermatoloji Akademisi Derneğinin işbirliği ile gerçekleştirilecek ‘4. Hastalıkta ve Sağlıkta Dermatoloji Kongresi’nin düzenleme kurulunda birbirinden bilim insanları yer alacak.

Kongre Başkanları Prof. Dr. Bilal Doğan ve Prof. Dr. Server Serdaroğlu, kongre ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, Her zaman yenilikçi nefeslerle planladıkları kongrenin bilimsel ve sosyal programını, yine çok iyi dengeleyerek hazırladıklarının altını çizerek, “Yani bütün programımızı, her kongremizde olduğu gibi  ‘disiplinli bir özgürlük ironisi’ temelinde yapılandırıyoruz. Daha öncekiler gibi ilmek ilmek örmeye başladığımız kongremizin geçen yıl eklenen bilimsel en yeni ilmeği, geleceğin öğretim üyelerine yönelik ‘en genç dermatologlarla dermatolojiye başlangıç’ oturumu bu yıl da gerçekleşecektir. Uzman dermatologların oturum başkanı olacağı bu oturumda, 3 veya 4ncü sene asistanları ise yine konuşmacı olarak kongremize renklerini katacaklardır” diye konuştular.

D-TALKS/DERMOTOLOJİ SOHBETLERİ

Kongrede de yine ‘ilginç ve istekli konularla ilgili ‘D-talks/Dermatoloji Sohbetlerinin gerçekleştirileceğine değinen Doğan ve Serdaroğlu, şunları söylediler:   “Sizlerden gelecek öneriler ve isteklerle şekillendirilecek ve oturumlarımıza renk katacaktır.  Tartışmalı-çekişmeli oturumların yine kongremize ayrı bir heyecan katacağından eminiz. Kozmetik uygulamalarla ilgili sunumlarda ise temel amacımız, konuşmacılar tarafından hazırlanan videolarda detaydan çok, uygulamalarda yapmamız/yapmamamız gerekenlerin yoğunlaştırılarak verilmesini sağlamak olacaktır. Dolayısıyla bu sunumların pratik bilgi açığını kapatmaya vesile olmasını umuyoruz. Bugüne kadar yapılmış değerli kongrelerin yüksek bilimsel düzeyine,  yine farklı yollardan ulaşmak  en büyük dileğimizdir. Sosyal etkinliklerle keyifli hale getirilecek kongremizin, katılımınızla var olacağının bilincinde olarak, sizleri hak ettiğiniz şekilde ağırlamak için çok çok çalışıyoruz”




Bu haber 483 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI