Bugun...



Diyarbekirspor’da kabus devam ediyor !

Bu sezon ligin dibine demir atan, deplasmanda çıktığı 16 maçta 18 puan alan çeken Diyarbekirspor, deplasmanda karşılaştığı ligin 19’uncu sırasında Kahramanmaraşspor karşısında da aradığını bulamadı. Diyarbekirspor, sahadan mağlubiyetle ayrılırken, son sıranın ötesine gidemedi, 16. hafta itibarıyla tehlike çanları çalmaya başladı.

facebook-paylas
Tarih: 07-12-2021 00:17

Diyarbekirspor’da kabus devam  ediyor !

Sezona Şenol Demir  yönetiminde başlayan  Diyarbekirspor , daha  sonra  Levent Erişle devam ederkan aldığı Başarısızlıklar  sonucu  Teknik direktör levent  Erişle yollarını ayıran Diyarbekirspor  sonrasında  Aytekin Yıldırımla göreve devam etti. Son dönemde özellikle kendi sahasında oynadığı maçlarda başarılı bir performans sergileyen Güneydoğu ekibi, her şeye rağmen hayal kırıklığı yaratmaya devam ediyor... Topladığı 18 puan ile ligin dibine  yaklaşan  Yeşil - kırmızılılar, çıktıkları  son  Kahramanmaraşspor deplasmanında bir sürprize imza atmayı hedefliyordu ancak başarılı olamadı. Diyarbekirspor, sahadan mağlup ayrılırken, 16 hafta sonunda 18 puanda kaldı. Yıldırımın öğrencileri, son sıradan ötesine gidemedi.

Deplasmanda 1 Galibiyeti var !

Diyarbekirspor , özellikle dış sahada bu sezon sergilediği performans ile hayal kırıklığı yaratıyor. Güneydoğu  ekibi, bu sezon Kahramanmaraşspor   karşılaşması ile birlikte deplasmanda oynadığı  8. Maçta  1 Galibiyet.2 Beraberlik.5 Mağlubiyet  alan Diyarbekirspor   ekibi, oynadığı maçla birlikte, söz konusu karşılaşmaların tamamında sahadan yenilgiyle ayrılmaktan kurtulamadı.

Taşkın CİVELEK




Bu haber 473 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI