Bugun...



Kayapınar Belediyesi yaz sinema sezonu açtı.

Kayapınar Belediyesi’nce, depremzede çocukların yaşadıklarını unutturmak, moral ve motivasyon sağlamak amacıyla çocuklara sinema keyfi yaşatıldı.

facebook-paylas
Tarih: 29-05-2023 17:04

Kayapınar Belediyesi yaz sinema sezonu açtı.

Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Arif Karaman, özellikle evlatlarımızın yüzünün gülmesi, mutlu olmaları ve huzurlu hissetmeleri için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. Onlar bizim başımızın tacı.” dedi.

Kayapınar Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü’nce, Kayapınar Talaytepe Mahallesi’nde kurulan Konteyner Kent’te barınan Diyarbakırlı depremzede Ailelerin çocuklarına yönelik etkinliklerini sürdürüyor. Belediye tarafından kısa bir süre önce düzenlenen Uçurtma Şenliği ve Masal Atölyesi’nin ardından bu kez de ‘Açık Havada Sinema’ etkinliği düzenlendi.

Bir nebze olsun çocukların ve ailelerin yüzlerini güldürmek ve eğlendirmek amacıyla düzenlenen etkinlikte çocuklar, film izleyerek keyifli dakikalar yaşadı.

Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Arif Karaman, Deprem felaketinden etkilenen çocukların psikolojilerinin önemli olduğuna vurgu yaparak, “Evlatlarımızın mutlu olmaları ve huzurlu hissetmeleri için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. Onlar bizim başımızın tacı. Çocuklarımızın yüzündeki gülümsemeyi görmek dünyalara bedel. Rabbim, her daim çocuklarımızın yüzünü güldürsün. İnşallah bu zor günleri, hep birlikte el ele, gönül gönüle aşacağız. Elimizden ne geliyorsa her alanda yardımlarımızı artırarak devam ettiriyoruz”  dedi.

Depremzede çocuklar ise unutulmaz anlar yaşadıklarına değinerek; “Film çok güzeldi, heyecanla izledik. Bize bu imkanı sağlayan belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz. ”diye konuştu.




Bu haber 735 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Belediyeler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI