Bugun...



Mersin Milletvekili Faruk Dinç: "Alkol, Gençleri Canavarlaştırıyor!

Balıkesir'deki Cinayetin Ardından Gençleri Koruma Çağrısı

facebook-paylas
Güncelleme: 16-05-2024 15:49:23 Tarih: 16-05-2024 15:44

Mersin Milletvekili Faruk Dinç:

 

 

Yasin GÜLER - Mersin Milletvekili Faruk Dinç, Balıkesir'de yaşanan dehşet verici olayla ilgili açıklamalarda bulundu. 20 yaşındaki Ata Emre Akman adlı üniversite öğrencisi, kuryelik yaparak harçlığını çıkarmaya çalışırken sokak ortasında nedensiz bir şekilde bıçaklanarak hayatını kaybetti. Cinayeti gerçekleştiren şahıs ise sadece 17 yaşında olup, daha önce 6 suç kaydı bulunmaktaydı.

Milletvekili Dinç, saldırının alkollü olduğu sırada gerçekleştiğini belirtti ve alkollü gençlerin oluşturduğu tehlikenin bir kez daha vurgulanması gerektiğini dile getirdi. Akman'ın 25 kez bıçaklanarak öldürülmesini "canavarca bir his" olarak nitelendirirken, alkollü gençlerin nasıl kontrol dışı davranışlar sergileyebileceğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Dinç, gençleri alkol gibi zararlı alışkanlıklardan korumanın önemini vurgulayarak, Anayasanın 58. maddesinin devlete gençleri bu tür zararlı alışkanlıklardan koruma görevini verdiğini hatırlattı. Son olarak, toplumun alkol ve uyuşturucu gibi zararlı alışkanlıklarla mücadele etmek için birlikte sorumluluk taşıması gerektiğini vurguladı.




Bu haber 826 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Manşetler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI