Bugun...



Site sakinleri istedi, Bağlar Belediyesi ağaçları budadı!

Bağlar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçe merkezindeki Gazi Sitesi’nde ağaç budama çalışması yaptı. Bağlar Belediyesi Meclis üyesi Uğur Erekli’nin girişimi ve Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun talimatıyla ağaçlar budanırken, site sakinleri teşekkür etti.

facebook-paylas
Tarih: 07-12-2021 00:25

Site sakinleri istedi, Bağlar Belediyesi ağaçları budadı!

Diyarbakır’ın merkez Bağlar İlçesi AK Partili Belediyesi, vatandaşların taleplerini karşılamayı sürdürüyor.

Geçtiğimiz gün Bağlar ilçesindeki 422 konutluk Gazi Sitesi sakinlerinin talepleri doğrultusunda Belediye Meclis Üyesi Uğur Erekli’nin girişimleri ve Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun talimatları doğrultusunda Bağlar Belediyesi Park ve Bahçe Müdürlüğü ekipleri, sitede ağaç budama çalışması yaptı.

Site sakinleri, taleplerine olumlu karşılık veren Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Belediye Meclis üyesi Uğur Erekli’ye ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, halkın taleplerinin kendileri için önemli olduğunun altını çizerek, “Biz sosyal belediyeciliği en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Bizim için vatandaşımızın talebi ve önerileri her zaman önemlidir. Öneri ve taleplerini değerlendirip ona göre çözüm üretiyoruz. Yani belediyeyi halkımızla birlikte yönetiyoruz. Çalışmalarımız bu doğrultuda devam edecektir” dedi.




Bu haber 319 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Belediyeler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI