Bugun...



SİZ BENİ GELECEK SEZON GÖRÜN

Bu sezon Bekletilerin altında başarılı maçlar çıkaran Gol Krallığında ikinci olan Forvet Oyuncu Berk İsmail Ünsal. Taraftarlarına Gelecek sezonda atacağım gollerle tekrar Gol krallığına Adaylığımı koyacağım. Yeni Sezonda tempolu koşan bir Berrk İsmail Ünsal olacak. Taraftralarımızın desteği beni hırslandırıyor ‘’ ifadelerini kullandı.

facebook-paylas
Tarih: 20-05-2024 17:40

SİZ BENİ GELECEK SEZON  GÖRÜN


Taşkın Civelek

Amedsporda  bu sezon attığı gollerle  adeta taraftarların sevgisini kazan Golcu Berk İsmail Ünsal.’’ Yeni  sezonda  tempolu ve hırslı, bol gol atan Berk İsmail Ünsal izleteceğim’’ dedi.  Sözleşmesi  Haziran 2025’te bitecek  olan golcü Berk İsmail Ünsal’’ Bu sezon  bazı sakatlıklar beni yordu. Fakat  ben sürekli  gezen oyuncu değilim. Benim işim sahada gol atmaktır. Daha önce Amedspor ‘da oynayan ve elim Trafik kazasında hayatını kaybeden Rahmetli Kaptanımız Şehmuz Özer’e verdiğimiz bir söz vardı. sezon ortasında bu takım şampiyonluk kupasını kaldıracaktır vekaldırdık. Şehmuz Abiye  verdiğimiz sözü yerine getirdik ve kupayı  kendisine hediye  ettik.Yeni  sezonda  Siz  beni Gelecek  Sezon Görün tempolu ve koşan  bir  Berk İsmail olacak.Taraftarlarımızın  desteği  beni hırslandırıyor ‘’ dedi .
Berk İsmail Ünsal , ‘’ yeni  sezonda  Taraftarlarımızı dolu Tribünde’de aynı desteği bekliyoruz. İnşallah  Trendyol 1. Lig’de şampiyon olup direk Süper lige çıkmak için elimizden geleni yapacağız. Yeterki Taraftarlarımız nasıl 2 lig’de desteklerini sürdürdüyseler. Yeni  sezon’da’da aynı desteği bekliyoruz. ‘’ dedi.




Bu haber 435 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI