Bugun...



Yetimler Vakfı Elazığ'da 100 yetime bot ve mont dağıttı

Yetimler Vakfı Elazığ Temsilciliği, Kovancılar ve Palu ilçelerinde 100 yetime bot, mont, eldiven, atkı ve bere dağıtımı gerçekleştirdi.

facebook-paylas
Güncelleme: 06-12-2021 19:33:31 Tarih: 06-12-2021 19:18

Yetimler Vakfı Elazığ'da 100 yetime bot ve mont dağıttı

“Bir Bot Bir Mont” kampanyası kapsamında hayırseverlerin katkısı ile alınan bot ve montları Türkiye’nin birçok ilinde dağıtan Yetimler Vakfı, Elazığlı yetim çocuklara da dağıtım gerçekleştirdi.

Elazığ merkez, Kovancılar ve Palu ilçelerinde 100 yetim çocuğa bot, mont, eldiven, atkı ve bere dağıttıklarını belirten Yetimler Vakfı Elazığ Temsilcisi Vahyettin Demir hayırseverlere teşekkür etti.

Demir, “Yetimler Vakfı olarak bizler hayırseverlerimizin bağışladığı bot, mont, eldiven, atkı ve bereleri yetim çocuklarımıza ulaştırdık. Yetimler Hazreti Muhammed’in (Sallallahu Aleyhi Vesellem) bize bıraktığı bir emanettir. Gayemiz bu emaneti korumak, kollamak ve geleceğe hazırlamaktır. Yetimlerimiz toplumumuzun sorumluluğunda olan, boynu bükük bırakılmaması gereken nadide çiçeklerdir. Boynu bükük hiçbir yetim kalmayıncaya kadar bizler bu yolda canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Gönül ister ki bu çalışmaya tüm toplumun katmanları iştirak etsin. Herkesi bu hayırlı işe davet ediyoruz. Tekrar hayırseverlere, dernek gönüllülerimize teşekkür ederiz.” dedi.




Bu haber 264 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Bölge Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI