Bugun...



Başkan Beyoğlu’ndan 21 ekim dünya gazeteciler günü mesajı

21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla basın emekçileri için tebrik açıklaması yayınlayan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, saygın bir meslek olan gazeteciliğin kamuoyunu doğru aydınlatma adına çok önemli bir misyon ifade ettiğini söyledi.

facebook-paylas
Güncelleme: 21-10-2023 11:50:28 Tarih: 21-10-2023 11:49

Başkan Beyoğlu’ndan 21 ekim dünya gazeteciler günü mesajı

Beyoğlu,"Mesleğin ilke ve ahlaki değerlerine sadık kalarak büyük bir fedakarlıkla mesleğini icra eden tüm basın emekçilerinin bu özel gününü tebrik ediyorum."  İfadelerine yer verdi.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, basın emekçilerinin 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü'nü yaptığı açıklama ile kutladı.

Yazılı ve görsel medya sektöründe çalışanların  mesai kavramı gözetmeksizin kamuoyunu doğru bilgilendirmek adına fedakarca çalıştığına dikkat  çeken Başkan Beyoğlu,gazetecilerin tarihin her evresinde olduğu gibi bugün de zor şartlarda görevlerini fedakar bir şekilde icra ederek insanlığa hizmet ettiğini söyledi.

"Gazetecilik Ulvi Bir Meslektir "

Beyoğlu, şu ifadelere yer verdi:"Gazetecilik ulvi bir meslektir.  Hem ulusal alanda hem uluslararası anlamda insanlığın vicdanı ve sesidir. Bugün bu sayede dünyanın her yerinde olup bitenleri öğrenme imkanı buluyoruz. Özveri ve fedakarlık gerektiren bir meslek. Çoğu zaman basın emekçilerinin bunun için ağır bedeller ödediğine şahit oluyoruz.

Hakkı ve hakikati amaçlayan her türlü eleştiri en tabi haktır.

 Kamuoyunun aydınlatılması ve bilgilendirilmesi doğrultusunda, görevleri peşinde koşarak gazetecilik mesleğinin zor şartlarına rağmen mesai kavramı gözetmeksizin hizmet eden medya sektörü çalışanlarının 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü'nü en kalbi duygularımla tebrik ediyorum" diye konuştu.




Bu haber 467 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI