Bugun...



AKTEPE A.Ş ŞİMDİDE AMATÖR ALT LİGLERİNE NAKDİ DESTEK

TFF 2023-2024 futbol sezonunda Diyarbakır yerel amatör liglerinin isim ve sponsoru olan Diyarbakır Aktepe Nakliye Petrol Temizlik San. ve Ticaret A.Ş. Süper Amatör Küme ve 1. Amatör Küme takımlarından sonra şimdide alt liglerde mücadele edecek takımlarında katılım bedelleri için nakdi destek verecek.

facebook-paylas
Tarih: 09-10-2023 17:34

AKTEPE A.Ş  ŞİMDİDE AMATÖR ALT LİGLERİNE NAKDİ DESTEK

Süper Amatör ve 1 Amatör Küme’den sonra şimdide alt liglere nakdi destek

TFF 2023-2024 Futbol sezonunda ligde mücadele edecek olan Süper Amatör küme 1. Amatör Küme takımlarının lige katılım bedelleri için nakdi yardımda bulunan Diyarbakır Aktepe Nakliye Petrol Temizlik San. ve Ticaret A.Ş. şimdide alt liglerde mücadele edecek olan futbol takımlarının da lige katılım bedelleri olan ASKF yıllık ücret bedeli, Amatör liglere katılım bedeli, 1 (bir) adet Antrenör lisans bedellerini olan nakdi yardımı Diyarbakır Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) hesaplarına aktarıldığı Belirtti.

DAYAN’DAN AKTEPE’YE TEŞEKKÜR

Diyarbakır Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Remzi Dayan açıklamasında; “Diyarbakır Amatör sporun içinde gelen ve her zaman sporun ve sporcunun yanında maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen AKTEPE A.Ş Yönetim kuruluna ve Diyarbakırlı İş insani Nesih Aktepe’ye spor camiası adına teşekkür ederim. Bu tür desteklerin diğer İş insanlarında yapmalarını temenni ederiz.” İfadelerini kullandı.

AKTEPE’DEN İKİNCİ NAKDİ DESTEK

Süper Amatör Küme ve 1. Amatör Küme’de mücadele eden takımlarımız banka dekontlarıyla müracaat ettikleri takdirde ödemeleri taraflarına ödendiğini belirten Dayan, “AKTEPE A.Ş Firması tarafından ikinci desteklerini alt liglerde mücadele edecek takımlarımızda aynı nakdi yardımı da verdi. Tekrar’ dan İş insanımız Nesih Aktepe’ye Diyarbakır spor camiası adına teşekkür ederim.” Dedi




Bu haber 652 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI