Bugun...



Diyarbakır'dan Gazze için açıklama: Ordular Aksa'ya

Gasıp Yahudi varlığının Filistin'e saldırıları nedeniyle Diyarbakır'da Cuma Namazı sonrası bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

facebook-paylas
Tarih: 20-10-2023 17:22

Diyarbakır'dan Gazze için açıklama: Ordular Aksa'ya

16 Ekim günü Gazze'de hastaneye saldırısının ardından Diyarbakır'da tepkiler gelmeye devam ediyor.

İsrail'in Gazze'de hastaneye saldırısının ardından İsrail'e verilen tepkiler sürüyor. Cuma Namazı sonrası Diyarbakır merkez Sur ilçesinde Ulu Camii önünde bir basın açıklaması gerçekleştiren Köklü Değişim Diyarbakır Temsilciliği, "Artık kınama değil icraat istiyoruz." dedi.

Köklü Değişim Diyarbakır Temsilciliği adına açıklamayı okuyan Sadullah Tükenmez, Filistin'de gerçekleştirilen katliamlara tepki vererek yöneticilere sorumluluklarını hatırlattı.

MEHMETÇİK AKSA'YA

Açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi:

"Artık kınamalar işe yaramıyor. Ateistler komünistler bile bu saldırıları kınadı. Ey güç ve otorite sahipleri sizde kınayacak mısınız? Ordulara sahip olanlar kınamaz. Orduları yürütürler. İşgalci Yahudi varlığına karşı savaşmak gerekir. Şimdi de güç ve kuvvet sahibi yöneticilere sesleniyorum. Harekete geçin. Niçin Filistinli kardeşlerimize yardım etmiyorsunuz ya orduları seferber edin ya da bize yol açın. Tek hakikat orduya karşı ordular ile karşılık vermektir. Tüm müslümanlar ordular Aksa'ya diye feryat ediyorlar. Son olarak bu mübarek günde mübarek topraklarda saldırıya uğrayan kardeşlerimiz için ellerimizi Allah'a açıyoruz. Müslüman kardeşlerimiz için Allah'tan yardım istiyoruz. Sen onların acısını dindir. Yakarışlarımızı geri çevirme. Katil İsrail'e hiç unutamayacakları bir hezimet ver."

Açıklama sonrası grup Hilafet istiyoruz tezahüratında bulundu.




Bu haber 1313 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI