Bugun...



4 yıldır yapılamayan yolda çalışmalar başlatıldı

Mardin Valisi Tuncay Akkoyun'un talimatları doğrultusunda, 4 yıldır yapılamayan Cevizpınar yolunda çalışmalar bugün itibari ile başlatıldı.

facebook-paylas
Tarih: 26-09-2023 00:30

4 yıldır yapılamayan yolda çalışmalar başlatıldı

Mardin Büyükşehir Belediyesi tarafından, 2020 yılının temmuz ayından 2023 yılının Eylül ayına kadar toplam 2 bin 145 kilometre sathi kaplama ve yaklaşık 300 kilometre de sıcak asfalt çalışması yapıldı. Şu an Mardin merkez başta olmak üzere ilçe ve kırsal mahallelerde yol çalışmalarında sona doğru gelinde. Son yıllarda yapılan çalışmalar ile Mardin'de yol sorunu kalmayacak dereceye gelerek 2024 yılında yapılacak 100 kilometrelik yol çalışması ile kent genelinde yol sorunu kalmayacak.

Vali Tuncay Akkoyun'un talimatları doğrultusunda, birçok kırsal mahalleyi birbirine bağlayan ve 2019 yılından bugüne kadar çalışmaları başlatılamayan Cevizpınar yolunda, bugün itibari ile çalışmalar başlatıldı.

Yaklaşık 7 kilometre uzunluğunda 6 metre genişliğindeki Cevizpınar yolunda, söküm, alt zemin düzeltme, genişletme, mıcır serimi, sulama ve sıklaştırma çalışmalarının ardından birinci ve 2'nci sathi kaplama çalışmaları yapılacak.

Cevizpınar yolunun bir an önce bitirilerek vatandaşların hizmetine sunulması hedeflenmekte.




Bu haber 567 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Belediyeler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI