Bugun...



Diyarbakır'da Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Toplantısı Gerçekleştirildi

İl Müdür Yardımcısı Faysal YAŞA Başkanlığında Odak Birimlerle İkinci Grup Toplantısı Düzenlendi

facebook-paylas
Tarih: 12-01-2024 18:45

Diyarbakır'da Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Toplantısı Gerçekleştirildi

 

 

Yasin GÜLER - Diyarbakır Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, şehirdeki kadına yönelik şiddeti ele almak ve çözümler geliştirmek amacıyla önemli bir toplantı düzenledi. İl Müdür Yardımcısı Faysal YAŞA'nın başkanlığında gerçekleştirilen bu toplantı, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Eylem Planı kapsamında 2. Odak Grup toplantısı olarak gerçekleşti.

Toplantıda, Odak Birimlerle işbirliği ve koordinasyonun güçlendirilmesi, şiddet mağduru kadınlara daha etkili destek sağlanması ve toplumun bilinçlendirilmesi gibi konular ele alındı. İl Müdür Yardımcısı Faysal YAŞA'nın liderliğindeki bu platform, yerel düzeydeki aktif çözüm önerilerini ve stratejilerini ortaya koymak adına önemli bir adım oldu.

Diyarbakır'da kadına yönelik şiddetle mücadelede etkili ve sürdürülebilir çözümler geliştirmeyi amaçlayan toplantı, bölgesel işbirliği ve toplumsal duyarlılığı artırmaya yönelik bir platform olarak dikkat çekti. İl Müdür Yardımcısı Faysal YAŞA'nın liderlik ettiği bu önemli toplantı, şehirdeki toplumsal refahı artırmak ve kadınların güvenliğini sağlamak adına atılan adımların bir yansıması olarak değerlendirildi.




Bu haber 387 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI