Bugun...



AMEDSPOR’DA SES VAR, GÖRÜNTÜ YOK

25 Haziran’da gerçekleşecek olağanüstü genel kurul öncesinde Amedspor’da yönetim belirsizliği devam ediyor. Başkanlık için Aziz Elaldı, Cahit Akın ve Bülent Oğuz gibi eski yöneticilerin yanı sıra başka isimler de konuşuluyor.

facebook-paylas
Tarih: 14-06-2023 17:41

AMEDSPOR’DA SES VAR, GÖRÜNTÜ YOK

Amedspor’da kongre öncesinde yönetim oluşturma çalışmaları devam ediyor. Şu ana kadar netleşen başkan adayı ve yönetim listesi yok. Devam etmeyeceğini açıklayan Başkan Selahattin Yıldırım’dan sonra bayrağı kimin devralacağı belli değil. Kulislerde öne çıkan isimlerin yanı sıra sürpriz isimler de konuşuluyor. Daha önce yöneticilik yapan Aziz Elaldı, Cahit Akın ve Bülent Oğuz gibi isimler uzlaşı olması halinde görevi kabul edeceklerini dile getirirken, son bir haftada nasıl gelişmeler yaşanacağı bilinmiyor.

“Güçlü Bir Yönetim Olmalı”

Taraftarlar ise yönetimin bir an önce netleşmesini istiyor. Güçlü ve takımı şampiyon yapacak bir yönetimi isteyen taraftarlar, geçen yıllardan ders alınmasını istiyor. Kongre tarihinin geç olduğunu dile getiren taraftarlar,”Bir çok önemli futbolcu takımdan ayrıldı. Hedefi şampiyonluk olan takımlar transfer yapıyor. Bizde ise hala yönetim belli değil. Kongre tarihi daha erken olmalıydı. İnşallah güçlü bir yönetim oluşur. Geçen yıllardaki hataları istemiyoruz” şeklinde konuştu.




Bu haber 1371 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI