Bugun...



İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLERE GİYSİ DESTEĞİNDE BULUNDU, ESNAF VE EV ZİYARETLERİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, belediye tarafından inşa edilen ve Bağlar için bir ilk olan Gençlik Merkezi'nde okul çağındaki ihtiyaç sahibi 62 çocuğa giysi desteğinde bulundu.

facebook-paylas
Tarih: 24-10-2023 14:53

İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLERE GİYSİ DESTEĞİNDE BULUNDU, ESNAF VE EV ZİYARETLERİ GERÇEKLEŞTİRDİ


Sakarya Caddesi'nde esnaflarla buluşup 5 Nisan Mahallesi'nde bazı vatandaşların evlerine ziyaret gerçekleştiren Başkanı Beyoğlu,"Enerjimizin tamamını vatandaşlarımıza daha fazla ulaşmak ve ihtiyaçlarını karşılamak için kullanıyoruz. Bundan da mutluluk duyuyoruz." dedi.

Çocukların Yüzü Güldürüldü 

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, ihtiyaç sahibi öğrencilere giysi desteğinde bulunarak esnaf ve ev ziyaretleri gerçekleştirdi.
Belediye tarafından inşa edilen Bağcılar Mahallesi'ndeki Gençlik Merkezi'nde düzenlenen etkinliğe 22 aileden 62 çocuk katıldı.
Belediyenin Gün Işığı Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Mağazası tarafından hazırlanan giysi paketlerini ihtiyaç sahiplerine takdim eden Başkan Beyoğlu, çocuklarla ve aileleriyle sohbet ederek çeşitli konulardaki taleplerini dinledi.
Belediyenin ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik hizmetlerinden ve desteklerinden memnun olduklarını dile getiren aileler,Başkan Beyoğlu'na teşekkür etti.

Esnaf Ve Ev Ziyaretlerinde Bulundu 

Beyoğlu, daha sonra ilçenin günlük alışverişteki işlek noktası olarak bilinen ve belediye tarafından modernize edilen Sakarya Caddesi'nde esnaf ziyaretinde bulundu.
Beyoğlu, esnaflardan gelen talepleri not alıp zaman geçirilmeden çözülmesi için ilgili birimlere talimat verdi.
5 Nisan Mahallesi'nde bazı vatandaşların evlerine de misafir olan Beyoğlu, hasta ve yaşlı vatandaşlarla yakından ilgilendi.
Enerjilerinin tamamını ilçenin sorunlarının çözülmesi ve vatandaşların ihtiyaçlarına cevap vermek için değerlendirdiklerini anlatan Beyoğlu,"Bizim için esas olan millete hizmetkar olmaktır. Bundan mutluluk duyuyoruz." dedi.




Bu haber 598 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Belediyeler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI