Bugun...



Amedspor; Somaspor Maçın Hazırlıklarına Başladı

Profesyonel Futbol Takımı,Amedspor Önümüzdeki Hafta sonu sahamızda oynayacağımız Somaspor maçı hazırlıklarına yoğun tempoda başladı.

facebook-paylas
Tarih: 11-12-2023 16:44

Amedspor;  Somaspor  Maçın Hazırlıklarına Başladı

Taşkın Civelek

Teknik Direktör Serdar Bozkurt  yönetiminde saat 14:00'da Şehmuz  Özer Tesislerinde  gerçekleştirilen antrenman, yaklaşık 1 saat 25 dakika sürdü.

Isınma hareketlerinin ardından pas ve top kapma çalışmaları gerçekleştirilirken, son bölümde ise gruplar halinde çift kale maç gerçekleştirildi.

Amedspor Teknik Direktörü  Serdar Bozkurt,  yaptığı açıklamada, deplasmanda  karşılaştığımız  Iğdırspor maçında  öne geçmemize rağmen oyunu bırakmadık ama  karambolde bir gol yedik ve sahadan berabere  ayrıldık. Artık bu maçı unutmalıyız. Hafta sonu Sahamızda oynayacağımız  Somaspor karşısında galip gelmek istediklerini kaydeden  Bozkurt, şöyle konuştu:

"Kuracağımız oyun stratejisiyle, oynayacağımız oyunla, kendi planlamızla ve bütün bunlara maç günü ekleyeceğimiz ve isteğimiz, arzumuz mücadelemizle  Somaspor  ile çok iyi bir maç yapmak istiyoruz. Tabii ki her maçı kazanmak istiyoruz. İç sahada özellikle Taraftarlarımızın  önünde  Somaspor  maçını da kazanmak istiyoruz ve bunun için Çalışmalarımıza  erken başladık. "

Bozkurt,’’ Önemli olanın takımın sonuna kadar mücadele etmesi olduğunu ifade ederek, "Bunun sonucunuda galip gelirsek tabii ki çok mutlu oluruz. Elimizden gelen her şeyi yaptıktan sonra ortaya çıkacak sonunca hep beraber razı olacağız." dedi.

"Taraftarlarımızı bu karşılaşmada yanımızda görmek istediğini, belirten " Bozkurt,

Iğdırspor  maçına gelen ve  Takımımıza destek veren  Taraftarlarımıza  Teşekkür  ediyorum.Sahamızda  oynayacağımız maçta tam anlamıyla Taraftarlarımızdan destek  bekliyoruz.dolar.  Bunu da iyi futbol ve iyi sonuçlarla  ayrılmaktır. Biz takımımıza inanıyoruz. Taraftarlarımızda  bize inansınlar. Umarım bu sene Amedspor  için güzel  bir sene olacak."dedi.




Bu haber 588 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI