Bugun...



Amedspor Üzgün

TFF 2 Lig’in 20 . haftasında Denizlispor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Amedspor kentte üzgün döndü

facebook-paylas
Tarih: 15-01-2024 12:17

Amedspor Üzgün

 

Taşkın Civelek

 

Amedspor ’da Teknik Direktör  Mesut Bakkal  yaptığı  açıklamada, kazanabilecek bir oyun oynamalarına rağmen berabere kaldıkları için üzgün olduklarını vurguladı.

Kazanmak için mücadele etiklerinin altını çizen Mesut Bakkal , “ Denizlispor  karşısına İyi hazırlandık fakat istediğimiz sonucu alamadık. 1 puanla dönüyoruz. Denizlispor’un uzun toplarla etkili olacağını biliyorduk. İkinci topları biz alırsak bizim etkili olacağımızı biliyorduk. İlk yarı skoru arttırabilirdik. Devreye 1-0 önde girdik. İkinci yarı oyunumuzu devam ettirmek istiyorduk. Rakibimiz  ikinci yarıda  üzerimize gelmeye başladılar.  Nitekim  atılan uzun Topla  beraberliği yakaladılar. Üzüldüğüm nokta futbolcularımın verdiği mücadelenin karşılığını alamaması oldu. Ucuz bir  golle  2, puan kaybettiğimiz için üzgünüz. Kazanacak bir oyun oynadık ama maç berabere bitti. Kazanabilecek bir oyun oynadık sahada ama buradan 1 puan ile ayrılmak zorunda kaldık.

Önümüzde sahamızda oynayacağımız  zorlu bir  Sarıyerspor maçımız var.bu maça yarın yapacağımız çalışmayla  devam edeceğiz.hazırlanacağız. ” dedi.




Bu haber 649 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Manşetler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI