Bugun...



BAĞLAR’DA ÇOCUKLAR KURBAN BAYRAMI ÖNCESİNDE GİYDİRİLİYOR

AK Partili Bağlar Belediyesi, ihtiyaç sahibi çocuklara Kurban Bayramı öncesinde giyim desteğinde bulunuyor. 21 aile ve 87 çocuğun katıldığı organizasyona eşi Dürdane Beyoğlu ile birlikte katılan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,”Toplam 250 çocuğumuzun temel giyinme ihtiyaçlarını karşılayarak bayrama mutlu bir şekilde girmelerini amaçlıyoruz.” dedi.

facebook-paylas
Tarih: 19-06-2023 17:49

BAĞLAR’DA  ÇOCUKLAR KURBAN BAYRAMI ÖNCESİNDE  GİYDİRİLİYOR

İhtiyaç Sahiplerinin Yüzünü Güldüren Mağaza

Bağlar Belediyesi, belediyenin imkanları ve hayırseverlerin desteğiyle toplanan giysilerin ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığı Günışığı Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Mağazası aracılığıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olmaya devam ediyor.

Tespit edilen 50’den fazla aile ve yaklaşık 250 çocuğa Kurban Bayramı öncesinde giysi desteği sağlanacak. 21 aile ve 87 çocuktan oluşan ihtiyaç sahibi grup için düzenlenen etkinliğe eşi Dürdane Beyoğlu ile birlikte katılan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, hazırlanan giysi paketlerini takdim etti.

“Sosyal Yardımlaşmaya Büyük Önem Veriyoruz”

Çocukların aileleriyle sohbet eden Başkan Beyoğlu, aralarında deprem mağdurlarının da olduğu 250 çocuğun temel giysi ihtiyacını yerine getirerek bayram öncesinde yüzlerini güldürmeyi amaçladıklarını söyledi.  Sosyal yardımlaşma ve dayanışmaya büyük önem verdiklerini belirten Başkan Beyoğlu, şu ifadeleri kullandı ;”

Sosyal belediyeciliği ilke edinen ve bunun gereğini yapan bir anlayıştan geliyoruz. İlçemizde ihtiyaç sahibi çok sayıda aile ve çocuk var. Onlara elimizden geldiği kadar destek olduk, olmaya da devam edeceğiz inşallah. Çocukların bayrama diğer akranları gibi mutlu girmesini arzuluyoruz.”




Bu haber 598 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Belediyeler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI