Bugun...



Amedspor'da Galibiyet Sevinci Yaşanıyor

Amedspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Kulüp Başkanı Azil Elaldı ve Diyarbakır Ticaret Odası (DTSO) Başkanı Mehmet Kaya Kastamonu galibiyetini değerlendirdiler

facebook-paylas
Tarih: 15-04-2024 00:01

Amedspor'da Galibiyet Sevinci Yaşanıyor


Taşkın Civelek 

Bakkal: Duygular kabarık herkes mutlu
Amedspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, “Geldiğimden beri Diyarbakır’ın ve camianın tümünün gözü üzerimizde. Bunu hissediyorum. İlk geldiğim günden beri bu takım şampiyon olacak dedim. Şükürler olsun Allah bugünleri bize gösterdi. Çünkü hem kent olarak hem camia olarak bunu hakkeden şehrimiz ve taraftarımız var. Tabiki üç hafta kala bunu sağlamak önemli. Duygular kabarık herkes mutlu. Bunu Amed halkı ve taraftarının hakkettiğini düşünüyorum. Herkese hayırlı olsun.” dedi.
Elaldı: Şampiyonluğu tüm halkımıza armağan ediyoruz
Amedspor Başkanı Aziz Elaldı ise, “ Kastamonuspor karşısında istediğimiz sonucu aldık. Ve Büyük bir coşkuyla Diyarbakır’ımıza galibiyetle dönüyoruz. Bu şampiyonluğu bütün halkımıza armağan ediyoruz. İnşallah her şey güzel şeyler olacak.” ifadelerini kullandı.
Kaya: Bir hafta boyunca kenti Amedspor bayraklarıyla donatalım 
Amedspor kafilesinde bulunan Diyarbakır Ticaret Odası Başkanı Mehmet Kaya da galibiyette emeği geçen herkese teşekkür ederek şunları söyledi: “En büyük teşekkürü hocamız ve oyuncularımıza ediyoruz. Çünkü şampiyonluk için ellerinden gelen her şeyi yaptılar ve üç puanı aldılar. Amed halkına armağan olsun. Bu kentin uzun süredir özlediği duyguyu yaşattılar bize. İnşallah haftaya Iğdır maçıyla birlikte şampiyonluk turu atacağız. Kenti Amedspor bayraklarıyla donatalım ve bu keyfi bir hafta boyunca hep beraber yaşayalım ”




Bu haber 434 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI