Bugun...



BAĞLAR’DA HÜDA-PAR’A DESTK

Bağlar Belediye Başkan Adayı Cengiz Aydın, İlçe Başkanı Orhan Zeren ve HÜDA-PAR heyeti, Bağlar ilçesine bağlı Hatboyu Caddesi'nde yoğun bir gün geçirdi.

facebook-paylas
Tarih: 03-03-2024 12:50

BAĞLAR’DA HÜDA-PAR’A DESTK

Yasin GÜLER - Esnafın iş yerlerini tek tek ziyaret eden heyet, bölge halkıyla da sık sık sohbet etti.

Aydın, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, Bağlar halkının HÜDA-PAR'a olan teveccühünden memnuniyet duyduklarını belirtti. "Vatandaşlarımızın samimi ilgisi ve destekleri bizi ziyadesiyle mutlu etti" diyen Aydın, "Bizler, Bağlar'ın sorunlarını yakından takip ediyor ve çözüm önerilerimizi sunmaya hazırız. Halkımızın desteğiyle birlikte, Bağlar'ı daha yaşanabilir bir ilçe haline getirmek için çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

HÜDA-PAR heyeti, ziyaretlerin sonunda esnafın ve vatandaşların talep ve önerilerini de dinleyerek not aldı. Bağlar ilçesindeki esnaf ziyaretlerinin önümüzdeki günlerde de devam edeceği bildirildi.

Bağlar İlçe Belediye Başkan Adayı Cengiz Aydın Yaptığı Konuşmada ;

"Değerli Bağlarlı Hemşehrilerim,

Sizlerle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyorum. Bugün, Bağlar'ın geleceği için önemli adımlar atmaya devam ediyoruz. Bağlar İlçe Belediye Başkan adayı olarak, sizlerin güveni ve destekleriyle bu kutlu yolda ilerlemekten onur duyuyorum.

Bağlar, tarih ve kültür zenginliğiyle dolu, köklü bir ilçedir. Ancak, yaşanan bazı sorunlar ve eksiklikler var ki, bu sorunları çözmek ve ilçemizi daha yaşanabilir hale getirmek için buradayız. Sizlerin desteğiyle, Bağlar'ı hak ettiği konuma taşımak için yola çıktık.

Bugün burada, siz değerli esnafımızı ziyaret ederek, sorunlarınızı dinlemek ve çözüm yolları üretmek için bulunuyoruz. Her birinizin taleplerini ve önerilerini dikkate alarak, Bağlar'ı hep birlikte daha güzel bir yere dönüştüreceğiz.

HÜDA-PAR olarak, adil, şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla ilçemizi yönetmek için buradayız. Sizlerin desteğiyle, Bağlar'ı daha güvenli, daha temiz ve daha yaşanabilir bir ilçe haline getireceğimize inanıyorum.

Siz değerli Bağlarlılardan ricam, desteklerinizi esirgemeyin ve bizimle birlikte bu yolda yürüyün. Hep birlikte, Bağlar için daha güzel günler inşa edeceğiz.

Destekleriniz için şimdiden teşekkür ediyorum". diyerek çalışmalara devam etti.




Bu haber 1089 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI