Bugun...



Eriş’ten Amedspor Taraftarlarına Teşekkür

TFF 2.lig Kırmızı grup’ta Amedspor – Kastamonuspor arasında oynanan karşılaşmada Kastamonuspor rakibi Amedsporu 2-1 yenerek evine 3 puanla döndü.

facebook-paylas
Güncelleme: 04-12-2023 12:19:20 Tarih: 04-12-2023 12:12

Eriş’ten Amedspor  Taraftarlarına  Teşekkür

Taşkın Civelek

Kastamonuspor ‘un Teknik direktörü Sosyal medya hesabında yaptığı  açıklamada şunları  söyledi. Daha  önce İfade ettiğim gibi  Kazanılacak veya kaybedilecek 3  puan diye  söylemiştim. Sahada  en iyi mücadele  gösteren Futbolcularımla  Gurur  duyuyorum. Dedi.

Tecrübeli hoca  Levent Eriş , ‘’ Amedspor karşısında  oyun hakimi olan  Taraf   olmamızdan dolayı  Oyun Ritmini,pas  ve pozisyon üstünlüğü bizim elimizdeydi. Bu şekilde  Gerçekleşmesi hiçde  Tesadüf   olmayacaktı. Ligin İlk yarının bitmesine sadece 3 maç kaldı. Rakiplerimizin kendi aralarında  oynanacak olması ve  Ligin ilk yarısını lider olarak bitirmek istiyoruz.

Teknik direktör  Levent  Eriş ,Daha önce Diyarbakırda  Takım çalıştırdım ve bu kadar Takımını canı gönülden destek veren hiçbir Taraftar görmedim. Amedspor Taraftar kitlesi var.Bizlere maç esnasında  hiçbir  sözlü   Eylemde  bulunmadıkları  için Amedspor  Taraftarlarına  Teşekkür  ediyorum, ‘’ dedi.

 




Bu haber 722 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Spor Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI