Bugun...



Amedspor'da sessizlik hakim

Amedspor'da olağanüstü genel kurul öncesi belirsizlik sürüyor. daha önce Amedspor’a aday olabileceğini açıklayan Cahit kıran aday olabilmek için çalıştığını ve daha sonra Çeşitli Kulüpler’de yöneticilik yapan Aziz Eladının’da Amedspor kulübüne Aday olmak için güçlü bir liste oluşturmak için çalışmalarına başlandığı ifade edildi.

facebook-paylas
Tarih: 08-06-2023 00:03

Amedspor'da sessizlik hakim

Başkan Adayları  yaptıkları açıklamada, "Amedspor ağır hasta. Yoğun bakımdaki hastayı öncelikle yoğun bakımdan servise çıkarmak gerekiyor. Hasta iyileşecek ve yürümeye başlayacak.

Bunu yapmak kolay değil. herkesin bu Takıma destek olmaktır. Eğer kongrede   çoğunluk sağlanmalı ve transfer çalışmalarına bayram seyran demeden hemen başlanmalı" diye konuştular.

TARAFTAR BEKLEMEDE

Şehrin önde gelen isimlerinin sessizliğini hala bozmaması Kırmızı Yeşilli  taraftarları düşündürürken, bu belirsizlikler taraftarının korkulu rüyası oldu. kimin aday olacağı ise merak konusu olurken Amedspor Taraftarların biran önce Kongre kararını açıklasınlar. Şimdiki mevcut Yönetim ya devam  ya da kulübe Başkan olacakların önünü Açsınlar. Amedspor Taraftarları kongrenin bir an önce yapılması veya yeni tarihin açıklanması için kulübe baskı yapıyor. Mevcut Başkan  Selahattin Yıldırım yönetiminde bilgilendirilme bekliyorlar.

 




Bu haber 1040 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI