Bugun...



Amedspor'da başkanlık için tek aday var! Cahit Akın..

Lige şampiyonluk parolasıyla çıkan ancak ikinci yarıda hedeften uzaklaşan Amedspor’un önümüzdeki günlerde kongreye gitmesi bekleniyor. Başkanlık için Tek Aday Cahit Akın’ın ismi geçiyor.

facebook-paylas
Tarih: 29-05-2023 00:10

Amedspor'da başkanlık için tek aday var! Cahit Akın..


Taşkın  Civelek 

 TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Amedspor bir sezonu daha hüsranla kapattı. Ligin ilk yarısında oynadığı oyun ve mücadeleyle liderlik koltuğuna oturan Amedspor, ligin ikinci yarısında ise tam tersi bir grafik çizdi. Önce liderlikten olan Amedspor sonraki haftalarda hedeften uzaklaşmaya başladı. Ligi ilk 5’e bitiren Amedspor Play Off’aAmedspor Play Off’a kaldı. Ancak Play Off 1. tur ilk maçında 24 Erzincanspor karşısında 1-0 yenilerek havlu attı.
Maç sonrası binlerce taraftar hayal kırıklı yaşarken, yeni sezon için taraftarlar güçlü bir yönetim istiyor. Amedspor taraftar gruplarından Tîma Gel Amedspor kulübün kongreye gitmesi çağrısında bulundu.
KONGRE NE ZAMAN YAPILACAK?
Sosyal medya hesabından kongre çağrısı yapan Tima Gel Amedspor, “Amedspor’da kongre yapılması ve yönetimin değişmesi bekleniyor. Şuan için en güçlü aday ise Cahit Akın. CahitAkın’ın kadın futbol ve basketbol takımlarında başarılı yönetim anlayışı güçlü aday olmasında önemli faktörler olarak görülüyor”




Bu haber 1495 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI