Bugun...



Amedspor’da Boluspor Mesaisi Başladı

Amedspor’da milli ara nedeniyle futbolculara verilen 4 günlük izin son sona erdi. Oyuncular yeşil-kırmızılıların teknik direktörü Sinan Kaloğlu’nun yönetiminde ilk antrenmanına çıktı

facebook-paylas
Tarih: 14-11-2025 00:01

Amedspor’da Boluspor Mesaisi Başladı


Taşkın Civelek

Trendyol 1. Lig’in iddialı takımı Amedspor, 22 Kasım Cumartesi günü  deplasmanda oynayacağı Boluspor maçı hazırlıklarına Akşam saatlerinde  başladı.
‘4 günlük izin sona erdi’
Şehmus Özer Tesislerinde gerçekleşen antrenmana ilişkin kulüpten yapılan açıklamada, “Milli maç arası nedeniyle 4 günlük izin sona erdi. Takımımız Boluspor maçı hazırlıkları kapsamında ilk antrenmanı yaptı. Sakatlıkları geçen iki oyuncumuz Fernando Andrade ile Emrah Başsan bireysel kondisyoner eşliğinde çalışmalara başladı. İdmanın bir bölümde takımla çalışan ikili daha sonra güç ve kondisyon çalışması için takımdan ayrı antrenmanlarına devam ettiler” denildi.




Bu haber 264 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI