Bugun...



Amedsportif, Tarsus İdmanyurduspor maçını Kazanmak İstiyor

TFF 2 . Lig Beyaz Grub’ta zirve Mücadelesi veren Amed Sportif Falliyet Hafta sonu sahasında oynayacağı Tarsus idmanyurduspor Hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi.

facebook-paylas
Tarih: 04-12-2021 00:11

Amedsportif, Tarsus İdmanyurduspor  maçını  Kazanmak İstiyor

 Teknik direktör  Aykan Atik  yönetiminde  Bugün Şehmuz Özer Tesislerinde  gerçekleştirilen antrenman,  kuvvet çalışmasıyla başladı. Sahada 10 ayrı istasyonda gerçekleştirilen kuvvet çalışmasıyla devam eden idman,  daha  sonra düz koşuyla  sona erdi.

"3 PUAN ALMAYI HEDEFLİYORUZ"

AmedSportif  Başkanı  Selahattin Yıldırım, bütün karşılaşmalarda olduğu gibi Tarsus İdman yurduspor  maçına da galibiyet hedefiyle çıkacaklarını söyledi.

Futbolcuların bütün maçlara aynı özveriyle hazırlandığını vurgulayan  Yıldırım, " Tarsus İdmanyurduspor  maçı da bizim için aynı kategoride. İnşallah seyircimizin desteğiyle 3 puan almayı hedefliyoruz. Takımımız geçmiş haftalara da bakıldığında üst düzey bir oyun sergiliyor. İnşallah galip geleceğimizi umut ediyorum." diye konuştu.

İÇ SAHADA ÇOK ÖNEMLİ BİR MAÇA  ÇIKACAĞIZ 

 Teknik direktör   Aykan  Atik  ise , Geçen hafta  deplasmanda talihsiz  sonuç  aldık  ama  bu maç geride kaldı.  Bundan sonraki maça bakmalıyız .  sahamızda oynayacağımız Tarsus  İdmanyurduspor maçına  hafta içerisinde yaptığımız  Antremanda  iyi hazırlandık. Futbolcularımızın moralleri yerinde  olduğunu  belirterek, "İç sahada çok önemli bir maça çıkacağız.  Güzel bir sonuç almak istiyoruz." diye konuştu.

Taraftar desteğine ihtiyacımız var

 Teknik  direktör Aykan  Atik, ‘’Tarsus İdman Yurduspor'un istekli ve arzulu olduğunu, iyi sonuç almak için geleceklerini vurgulayarak, "Her zamanki gibi iyi mücadele etmek istiyoruz. Taraftar desteğine  İhtiyacımız var. Onların  verecekleri destekle   Alacağımız güzel sonuçla  onlarında payı olduğunu unutmamalıyız." ifadelerini kullandı.




Bu haber 246 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI