Bugun...



Diyarbakır Umut Kervanı 2024'ün ilk yardımlarını dağıtmaya başladı

İhtiyaç sahibi ailelere yönelik yardım çalışmalarında bulunan Diyarbakır Umut Kervanı, her zaman olduğu gibi yeni yılın ilk günlerinde de yüzlerce aileye gıda yardımında bulundu.

facebook-paylas
Tarih: 03-01-2024 13:49

Diyarbakır Umut Kervanı 2024'ün ilk yardımlarını dağıtmaya başladı

Dünyanın dört bir yanında ihtiyaç sahibi ailelere yönelik başta gıda olmak üzere ayni ve nakdi yardımlarla kimsesizlerin umudu olan Umut Kervanı, 2024'ün ilk yardım startını verdi.

Mübarek üç aylar öncesinde ailelere gıda yardımında bulunan Diyarbakır Umut Kervanı, geçmiş aylarda olduğu gibi 2024'ün ilk ayında da yaklaşık 650 aileye hazırladığı gıda paketlerini ulaştırmayı hedefliyor.

Yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Diyarbakır Umut Kervanı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Emin Olgun, "Aylık yaptığımız yardımlar çerçevesinde her ay yaklaşık 650 aileye yardımda bulunuyoruz. 2024'ün ilk günlerinde de biraz erken de olsa üç aylar öncesinde yine yaklaşık 600-650 aileye gıda yardımını ulaştıracağız." dedi.

Yürütülen yardım çalışmalarında desteklerini esirgemeyen hayır sahiplerine teşekkürlerini ileten Olgun, "Bu yardımları bağışçılarımızın destekleriyle yapıyoruz. Allah bağışçılarımızın hayırlarını kabul etsin, sayılarını arttırsın. Bu gençlerimiz de gönüllü olarak gelip faaliyetlerimizde bizlere yardımcı oluyorlar. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Herkese teşekkürlerimizi iletiyoruz." ifadelerini kullandı.




Bu haber 309 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI