Bugun...



TARİHİ GAZİ KÖŞKÜNDE PEYZAJ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü tarafından çevre düzenlemesi ile ilgili birçok alanda çalışma başlatıldı.

facebook-paylas
Tarih: 27-07-2023 15:13

TARİHİ GAZİ KÖŞKÜNDE PEYZAJ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Yenişehir Belediyesi tarafından Park ve  bahçelerde yapılan peyzaj düzenlemelerinin yanı sıra Diyarbakır’ın önemli tarihi mekanlarının başında gelen Gazi köşkü ile ilgili  düzenlemelerde sürdürülüyor.

Yenişehir Belediyesi, ilçede Park ve bahçelerin yanı sıra tarihi Gazi köşkünde bulunan kına-nikah salonu, otopark, peyzaj alanları gibi bir çok alanda bakım onarım çalışmalarını tamamlayarak vatandaşların hizmetine sunmaya hazırlanıyor.

Belediye ekiplerinin Gazi köşkü bölgesinde görüntü ve çevre kirliliğine sebep olan  hafriyatları temizlenip süs bitkileri, süs ağaçları çekileceğini belirten Yenişehir Belediyesi Başkan Vekili Murat Beşikci, Vatandaşlarımızın gezme amaçlı geldiği Gazi köşkünde anı olarak saklayabilecekleri eşsiz manzara ve fotoğraf alanları için çalışmaların başlatıldığını söyledi.

Başkan Beşikci,“Diyarbakır halkı ve buraya turist olarak gezmeye gelen vatandaşlarımız bu eşsiz güzellikleri ziyaret ederken, daha estetik bir görüntü içerisinde gezip bol oksijenli gazi köşkünün her alanını ayrı ayrı değerlendirmeleri için,  gerek otopark olsun gerek nikah salonu gerekse peyzaj alanları ile eşsiz alanların görünmesi ve gezilmesi için Yenişehir Belediyesi ekipleri çalışmaları hızlandırıyor. Biz şehrin gelişip güzelleşmesi ile ilgili üstümüze düşen ne varsa özverili bir şekilde göstermeye hazırız” dedi




Bu haber 717 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Belediyeler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI