Bugun...



Zincirleme Kaza Ninova Alışveriş Merkezi Önünde Meydana Geldi

Ninova Alışveriş Merkezi'nin karşısında bugün öğleden sonra saatlerinde zincirleme kaza meydana geldi. Kazada birden fazla araç karıştı ve ciddi maddi hasarlar meydana geldi. Kazada neyse ki ölü veya yaralı bildirilmemiş olup, sadece maddi hasarların olduğu bildirildi.

facebook-paylas
Tarih: 22-09-2023 17:07

Zincirleme Kaza Ninova Alışveriş Merkezi Önünde Meydana Geldi

Kazanın sebebi henüz tam olarak belirlenemedi, ancak görgü tanıkları, yoğun trafik ve hızlı sürüşün kazaya neden olabileceğini söyledi. Olay yerine hızla gelen itfaiye ve sağlık ekipleri, olası yaralılara müdahale etmek için hazır bekledi. Ancak, kazanın maddi hasarla sınırlı olduğu için bu tür müdahalelere ihtiyaç duyulmadı.

Kaza nedeniyle yol trafiğe kapanırken, yerel polis ekipleri trafiği açmak için çalışmalara başladı. Kazanın neden olduğu trafik sıkışıklığı çevre yollarında da uzun araç kuyruklarına neden oldu. Sürücülerden, bu bölgeden geçiş yaparken dikkatli olmaları ve alternatif güzergahları kullanmaları isteniyor.

Kaza yerindeki incelemeler ve temizlik çalışmalarının tamamlanmasının ardından trafik normale dönecek. Yetkililer, sürücülerin trafik kurallarına uymalarını ve güvenli sürüşlerini sürdürmelerini hatırlatıyor.




Bu haber 756 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Asayiş Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI