Bugun...



Batman'da ihtiyaç sahibi çocuklara giyim yardımı yapıldı

Umut Kervanı Batman, 'Giyim Yardımı' faaliyetleri kapsamında hayırseverlerin desteğiyle ihtiyaç sahibi onlarca çocuğu giydirerek yüzlerini güldürdü.

facebook-paylas
Tarih: 27-07-2023 00:10

Batman'da ihtiyaç sahibi çocuklara giyim yardımı yapıldı

Yardım faaliyetleri kapsamında ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmeye devam eden Umut Kervanı Batman, 'Kim Var Gönüllüleri'yle ortak düzenledikleri ihtiyaç sahibi çocuklara giyim yardımı faaliyeti gerçekleştirdi.

İhtiyaç sahibi her bir çocuğa 750 lira değerinde giyim çeki verilen yardımda, önceden belirlenen ihtiyaç sahibi onlarca çocuğa giyim yardımı yapıldı.

Yaptıkları yardım hakkında açıklamada bulunan Umut Kervanı Batman Yönetimi Kurulu Üyesi Nurettin Teymur, giyim yardımına katkı sunan Kim Var Gönüllülerine ve hayırseverlere teşekkür ederek yardımların devam etmesi çağrısında bulundu.

"Muhtaç ailelerimize yardım etmeye devam ediyoruz"

Çocukların aileleriyle beraber mağazaya gelerek diledikleri ürünleri seçip aldıklarını belirten Teymur, "Batman Umut Kervanı olarak muhtaç ailelerimize yardım etmeye devam ediyoruz. Muhtaç ailelerimizin çocuklarını giydirme projesi faaliyeti kapsamında 25 çocuğumuzu giydireceğiz. Giyim yardımı faaliyetinde belirlemiş olduğumuz bir mağaza her bir çocuk için ailelere vermiş olduğumuz 750 liralık çekle çocuklar anne ve babalarıyla beraber mağazaya gelip beğendikleri ürünü alarak kendilerini mutlu ediyoruz." ifadelerini kullandı.

"Yardımlarımızı esirgemeyelim"

Kendilerine ne kadar çok bağış yapılırsa o kadar çok ihtiyaç sahibi aileye ulaşacaklarını ifade eden Teymur, "Batman Umut Kervanı olarak bu kapsamda Kim Var Gönüllüleriyle beraber ortaklaşa giyim yardımı faaliyetini gerçekleştirdik. Kendilerine buradan teşekkür ediyorum. Muhtaç ailelerimize yardım gönderen hayırseverlerimize de ayrıca teşekkür ediyorum. Ne kadar çok ihtiyaç sahibine yardım gelirse o kadar çok kişiye ulaşıyoruz. İhtiyaç sahibi ailelerimizin sayısı çok fazladır. Allah rızası için yardımlarımızı esirgemeyelim." dedi.

 




Bu haber 492 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Bölge Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI