Bugun...



Aydın’dan eleştirilere sert cevap

Bölgesel Amatör liginde mücadele veren Diyarbakırspor Kulüp Başkanı Siyabend Aydın yapılan eleştirilere karşı açıklamada bulundu.

facebook-paylas
Güncelleme: 01-12-2021 06:13:33 Tarih: 01-12-2021 00:09

Aydın’dan eleştirilere sert cevap

Bizleri eleştirenlere  emeğin karşılığı bu değildir

Diyarbakırspor’un gerek saha dışı mücadelelerinde ve gerekse saha içinde verilen mücadelede, emeğin, alın terinin maddi manevi her şeyin en iyisinin olmasını istediklerini ifade eden Aydın;" Bizleri eleştirenlere emeğin karşılığının bu olmadığı belirtmek isterim. Biz onlardan destek beklerdik. Ama   hiçbir destek göstermedikleri gibi, orada burada bizleri eleştirmekten de geri kalmıyorlar. Diyarbakırspor'u ayaklar altına almalarına izin vermeyeceğiz" dedi. 

Bu Takım Ayağa Kalkacaktır

Aydın, ‘’Sezon başı yapılan hoca seçimindeki hata ve Muş maçının etkileri hala devam ederken,  saha içinde mücadele eden futbolcularımıza da bu atmosfer olumsuz yansımaktadır. Ancak bu takımın idari başkanı olarak gözlerin bizlere çevrilmesi normal olsa da nelerle uğraştığımızı bilmiyorlar. Bu takımı  ayağa kaldırmak için  yönetici arkadaşlarımızla, teknik heyetimizle ve futbolcularımızla el birliği yapıp Diyarbakırspor'un layık olduğu yere gelmesini sağlayacağız. Önümüze çıkan sorunları da taraftarlarımıza yansıtmamakla beraber doğrudan takımın mücadelesini de etkilemektedir" ifadelerinde bulundu.

Silvan’daki ‘şantiyemizde’ Misafir  edip, antrenmanlarımızı da orada yapmaya mecbur kaldık

Başkan Siyabend  Aydın, "Milyonlarca lira harcamamıza rağmen Diyarbakırspor'un başarısı için  elimizi taşın altına  bırakarak yolumuza hep engeller  bırakılmamaktadır. Bizden daha  iyi bir şeyler olacaksa biz kimseye engel olmayacağımızı defalarca belirttik. Bu yolu yarıda bırakmak bizler için en kolay olanı. Fakat Diyarbakırspor için bir zarardır. Diyarbakırspor’umuzun bir daha sahipsiz bırakılmasına da asla müsaade edemeyiz.  Bu sezon Diyarbakırspor tam 6 defa konaklama ve soyunma odası problemi  ile ilgili yer değiştirmiştir. Diyarbakır’da olan konaklama sorunu nedeniyle takımı bir süre evime, bir süre Silvan’daki şantiyemizde misafir edip, antrenmanlarımızı da orada yapmaya mecbur kaldık" sözleri ile duygularını dile getirdi.

Takımı Batman'a TaşımayıDA Düşündük

Takımın kalacak yerinin olmadığını ve yöneticilerden futbolcuları misafir etmelerini istediklerini de sözlerine ekleyen Diyarbakırspor Kulüp Başkanı  Aydın,"Diyarbakırspor kulübünün Diyarbakır’da yer bulamayıp yapımına başladığımız  tesisin tadilatı halen  devam etmektedir. Bunun için  takımı Batman’a  taşımayı bile  düşündük. İki hafta önce takımın kalacak yeri olmadığında her bir yöneticinin bir grup futbolcuyu evlerinde misafir  etmeyi bile  düşündük. Bunların hepsinin negatif karşılığı olması normal, bunun yanında acilen tesis sorunumuza odaklanıp bu işi bitirme gayretindeyiz. Skor olarak oldukça geri de olsak da Muş maçının sonucunu ve kalan 12 maçın gayretini sürdürmeye devam edeceğiz" afadelerinde bulundu.

Devre Arasında Transfer  Yapacağız

Kulüp Başkanı  Siyabend Aydın, "Takımımızdan yana hala umutlarımız devam etmektedir. Allah’ın izniyle bu bal liginin kaosundan kurtarmak için   elimizden geleni yapacağız. Devre arasında hocamızın vereceği rapor  doğrultusunda  nerde  transfer ihtiyac varsa eksikleri kapatıp ligin  İkinci yarısında tekrar liderliğe oynayacağımız bir kadro kurarak   Taraftarlarımızın Özlediği bir Diyarbakırspor göreceklerdir‘’  dedi.




Bu haber 370 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI