Bugun...



Aydın’dan sert açıklama

Bölgesel amatör lig Takımlarından Diyarbakırspor kendi sahasında konuk ettiği Batman 72 Belediyespor’a 1-2 Mağlup ayrıldı.

facebook-paylas
Tarih: 29-11-2021 00:17

Aydın’dan  sert açıklama

Lig’de oynadığı 2 karşılaşmada Galibiyet  alamayan Yeşil- kırmızılı ekip  1beraberlik 1 Mağlubiyet  Alan Diyarbakırspor  puan cetvelinde hiç galibiyet bulunmayarak sadece  1 puanı bulunuyor.

RADİKAL  KARARLAR  ALINACAK

Diyarbakırspor  Kulüb Başkanı  Siyabend  Aydın  yaptığı  açıklamada , Diyarbakırspor kulübü olarak. Bazı radikal kararlara alacaklarını  söyledi. Karşılaşma sonrası   Yönetim kuruluyla yapacağı Toplantıda  Teknik  direktöründe Toplantıya katılacağını vereceği  rapor  doğrultusunda  bazı oyuncularla yollarımızı ayıracağız.ve  gerekirse Para cezası uygulayacağız. Artık yeter bu  Diyarbakırspor  forması bu kadar  ucuz değil. Yönetim olarak her zaman gecemizi gündüzümüze katarak bu takımın başarısı için  işlerimizi bırakarak . Bu takımın başarısın için çaba  sarf  ediyoruz.  Alınan bu  Mağlubiyetten  dolayı  Taraftarlarımızdan Özür  diliyoruz.

"FUTBOLCULAR ŞEREFLERİ İÇİN OYNAMALI"

 Diyarbakırspor  Kulüb  Başkanı Siyabend  Aydın, "Bizim önümüzde daha Çok  maçla var.  Sadece  1  puanımız var. Diyarbakırspor'u ayağa kalkması lazım. Özellikle futbolcularımızın şerefleri ve onurları için oynamaları lazım."

TAŞKIN CİVELEK




Bu haber 432 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI