Bugun...



HÜDA PAR Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dinç esnafı ziyaret etti: “Esnafımıza umut olmak için yola çıktık”

HÜDA PAR Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Faruk Dinç, merkez Kayapınar ilçesi Diclekent Bulvarı’nda bulunan esnafı ziyaret etti, sorun ve sıkıntılarını dinledi.

facebook-paylas
Tarih: 15-02-2024 18:10

HÜDA PAR Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dinç esnafı ziyaret etti: “Esnafımıza umut olmak için yola çıktık”

Seçim çalışmaları kapsamında merkez Kayapınar ilçesi Diclekent Bulvarı’nda bulunan esnafı ziyaret eden HÜDA PAR Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Faruk Dinç’e, HÜDA PAR Kayapınar Belediye Başkan Adayı Mehmet Demir ve çok sayıda partili eşlik etti.

Esnafı ziyaret eden Dinç, esnafın sorunlarını bildiklerini, hazırladıkları projelerle 31 Mart akşamından itibaren halkın hizmetinde olacaklarını ifade etti.

 Ziyaretten memnun kaldıklarını dile getiren esnaf, HÜDA PAR’ı yakından takip ettiklerini dile getirerek, siyasi duruşundan dolayı tebrik ettiler.

Her zaman HÜDA PAR'ı yanlarında bulduklarını belirten esnaf, seçimlerin hayırlara vesile olmasını dilediler.

Esnaf ziyaretlerinin ardından kısa bir açıklama yapan eden HÜDA PAR Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Faruk Dinç, esnafı rahatlatacak ciddi adımların atılması gerektiğini ve HÜDA PAR olarak esnafa umut olmak için yola çıktıklarını ifade etti.

Dinç, “Kayapınar Belediye Başkan Adayımız Mehmet Demir ile birlikte Kayapınar ilçesi Diclekent Bulvarı’ndaki esnafımızı ziyaret ettik. Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın verdiği bilgiye göre esnaf sayısı 5 binden 2 bine düştüğü verisi var. Bu durum ciddi bir sorundur. Esnafın ümitleri tükenmiş. Esnafı ümitlendirecek adımlar atılması lazım. Kira ve elektrik fiyatları çok yüksek, hayat pahalılığının ve enflasyonun durumu ortada, alım gücü düşmüş. Bu konuda esnafımızı rahatlatacak ciddi adımlar atılmalı. Biz esnafımıza umut olmak için yola çıktık. Rabbimiz de bu yolda bizi mahcup etmeyecektir.” dedi.




Bu haber 622 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI