Bugun...



Diyarbakırlılar: israille yapılan ticaret hemen kesilmelidir!

siyonist çetenin Gazze üzerinde insanlık suçu işlemesine devam ederken Diyarbakırlı Müslümanlar gündemlerinde Gazze'yi düşürmüyor.

facebook-paylas
Tarih: 16-02-2024 19:08

Diyarbakırlılar: israille yapılan ticaret hemen kesilmelidir!

 

 

siyonist çetenin 7 Ekimden bu yana Gazze'de işlediği insanlık suçu ve vahşetlerine sessiz kalmayan Diyarbakırlılar, devletlerin de sessiz kalmaması gerektiğine vurgu yaparak işgal rejimi ile ticari ilişkileri sonlandırması gerektiğine dikkat çekti.

İsmail Çiftçi

Devlet yetkililerinin, israille yaptığı ticareti hemen kesmesi gerektiğine vurgu yapan İsmail Çiftçi," Allah israilin belasını versin. Çoluk çocuk Filistin'de bırakmadı, bizde artık dayanacak bir güç kalmadı. Evimizde rahat uyuyamıyoruz, ağlamaktan gözlerimizde yaş kalmadı. Müslümanlar artık kıyama kalkması lazım. israilin yaptığı zulüm artık yeter! Ne zamana kadar israilin yaptığı zulmü kabul edeceğiz? Devlet yetkilileri, israille yaptığı ticareti hemen kesmelidir. israilin anladığı tek şey boykottur. Boykot yapıldığı zaman israil o zaman anlayacaktır. Eğer Müslümanlar herhangi bir adım atmış olsalardı israil bu zulmü yapmazdı. Adım atılmadığı için israil bu zulmü yapmaya devam ediyor." şeklinde konuştu.

Bahattin Kaya

"Bugün seçim için herkes alanlardayken kimse Gazze'deki kardeşlerimiz için meydana inmiyor"

Sözde İslami devletlerin sessizliğine dikkat çeken Bahattin Kaya," Bugün hem Cuma namazı için hem de aynı zamanda Filistin için toplandık. Ne kadar toplu olarak görünsek de ümmet olarak paramparçayız. Yakında bir seçim olacak ve herkes seçim için meydanlara iniyor. Kimse Gazze'deki kardeşlerimiz için meydana inmedi. Sadece halk kendi imkanlarıyla miting yapıyor ve meydanlara iniyor. Bu da sadece kendi sınırlarımızın içinde oluyor. Hiçbir İslam devleti tek başına bir şey göstermedi. Gazze'deki kardeşlerimizin parçalanmasından daha ziyade İslam ülkelerinin sessizliği bizi parçalıyor. Çünkü ümmet bilinci şu an hiçbir yerde yoktur." ifadelerini kullandı.

Hüseyin Parıltı

Toplum olarak boykot hususunda ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını söyleyen Hüseyin Parıltı ise şunları söyledi:

"Filistin meselesi yeni bir mesele değildir. Bir Allah'ın dostu diyor ki 'Filistin'de yaşayıp ta şehid olmayan zarar etmiş' diyor. Şu an bakıyoruz ki yeni doğmuş bebekler, anneleriyle beraber şehid oluyorlar. 57 İslam ülkesi hepsi sus pus olmuşlar. Bu haksızlık karşısında tahammül ettikleri için kendilerine yazık etmişler. Ölenler, din kardeşlerimizdir. Boykot, bugün elimizde olan en büyük silahtır. Yahudilerin dünya malına olan bağlılığına vurulan darbedir boykot. Onların en hoşlanmadığı şey dünya malları ellerinden çıkmasıdır. Boykot sayesinde inşallah ümmet onlara büyük bir ceza veriyordur."




Bu haber 658 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI