Bugun...



Diyarbakır'da Yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak

Diyarbakır'da düzenlenecek olan 15 Temmuz Şehitleri Anma Bisiklet Yarışması dolayısıyla etkinlik süresince bazı yollar trafiğe kapatılacak.

facebook-paylas
Tarih: 08-07-2023 16:56

Diyarbakır'da Yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak

Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan açıklamada, yarın Sur ilçesinde yapılacak 15 Temmuz Şehitleri Anma Bisiklet Yarışması münasebetiyle bazı yolların saat 07.00'den etkinlik bitimine kadar trafiğe kapalı olacağı belirtildi.

Açıklamada, "9 temmuz günü ilimiz Sur ilçesinde 15 Temmuz Şehitleri Anma Bisiklet Yarışması yapılacağından dolayı saat 07.00 itibari ile etkinlik bitimine kadar Dağkapı Meydanı, Kıbrıs Caddesi, İnönü Bulvarı, Turistik Caddesi, Yıkıkkaya Sokak, Çiçek Sokak, İç Kale Sokak (Hazreti Süleyman Cami), Direkhane Sokak, Karaman Sokak ve Gazi Caddesi araç trafiğine kapatılacak olup, belirtilen tüm güzergahlarda ayrıca araç parklanmasına da müsade edilmeyecektir. Güzergahlar üzerinde parklanma yapan araçlar çekici marifeti ile otoparka çekilecektir." denildi.

Açıklamanın devamında vatandaşların mağduriyet yaşamaması için araçlarını uygun bir alana park etmesi ve alternatif güzergâh kullanmaları gerektiğine dikkat çekildi.

 




Bu haber 711 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI