Bugun...



HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu: Hür kadroların yönettiği belediyelerde israf ve savurganlık bitecek

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, "İnşallah Hür kadroların yönettiği belediyelerde israf ve savurganlık bitecek. Milletin parası milletin hizmeti için harcanacak. Şeffaf bir yönetim anlayışıyla yönetilecek, şehirler, sokaklar daha güvenli hale gelecek." dedi.

facebook-paylas
Tarih: 11-01-2024 00:27

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu: Hür kadroların yönettiği belediyelerde israf ve savurganlık bitecek

 

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun katılımıyla Şanlıurfa Akabe Kültür Merkezi’nde, 31 Mart 2024 yerel seçimleri için bazı il ve ilçelerin belediye başkan adayları tanıtıldı.

Aday tanıtım programı Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından konuşan Yapıcıoğlu, bugünün 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü olduğunu hatırlatarak, işgalci siyonistlerin 7 Ekim'den bu yana en az 112 gazeteciyi katlettiğini belirtti.

Gazze'de katledilen sivillerin sayısının enkaz altındakilerle beraber 30 bini bulduğunu ifade eden Yapıcıoğlu, dünya ülkelerinin bu vahşet karşısında sessiz kaldığına dikkat çekti.

Yahudi milyarder Epstein davası ifşaları

Son günlerde siyonist yahudilerle alakalı çıkan skandallara işaret eden Yapıcıoğlu, şöyle devam etti:

"Amerika'da Yahudilerin ibadethanesi olan sinegogların altında bazı tünellerin bulunduğuna, orada bazı hahamların gözaltına alındığına dair bazı haberler sosyal medyada dolaşmaya başladı. İbadethanelerin altına bazı tüneller kazmışlar ve o tünellerde bazı sığınaklar ve bu sığınaklarda kanlı yataklar, kesici aletler ve işkence aletleri. Belli ki orada sapık düşüncelerine birilerini kurban etmişler.

Bir milyarder Yahudinin (Jeffrey Epstein) Karayipler'de satın aldığı mülküne geçirdiği bir adada yapılan türlü türlü sapıklıklar, yapılan sapıklıkların videoya kaydedilmesi ve dünyanın birçok yerindeki nüfuz sahibi birçok kişiye şantajlar… İngiltere Prensi bugünkü kralın kardeşi, bir tarafta Amerikalı ünlü iş adamları, sanatçılar, bilim adamları ve siyaset adamları, bunların yaptığı ahlaksızlıklar parça parça servis ediliyor.

Dünyanın farklı bölgelerinden kaçırılan erkek ve kız çocuklarına yapılan tacizler tecavüzler ve bunları kayda almışlar. Bunların parça parça verilmesi ki bu dava 2019 yılından beri devam ediyor şimdilerde tekrar gündeme geldi. Niyetleri nedir, altından ne çıkacak yakında anlaşılır ama şimdilik anlaşılıyor ki bunları parça parça servis etmeleri ve bazılarını deşifre etmeleri ihtimal ki birilerine çok açık bir tehdittir. Diyorlar ki; 'Biz buradan söylemiyoruz ama siz kendinizi biliyorsunuz, sizin de isminizi deşifre ederiz. Siz önce çıkar inkar edersiniz ama biz sizin videolarınızı piyasaya düşürürüz.'

Bütün bunlar bize birkaç şeyi ders veriyor. Bu ahlaksızlar dünyaya hükmedebilmek için sıradan insanlar, nüfuzlu insanlar, siyasetçiler, iş insanları, zenginler, kraliyet ailesi mensupları ya da sanatçı… Bütün bunları kendi tesirleri ve hegemonyaları altına almak için yapmayacakları ahlaksızlık yoktur. Kurban etmeyecekleri hiçbir kişi veya değer yoktur. Bu ahlaksızlıkların sahibi olanlar daha düne kadar çıkıp birçok insanı bazı konularda insanlık dersi vermeye yelteniyorlardı. Orada bir açığı, ahlaksızlığı veya namussuzluğu olsun veya olmasın herkes şuna dikkat etsin. Bundan sonra bu siyonist vahşete alkış çalanlar, onların avukatlığına soyunanlar ya da bunları yapmaya cesaret edemediği için kafalarını kuma gömüp sessiz kalanlar… Bundan sonra insanlar siz bu sessizliğe büründüğünüzde ya da siyonist vahşetin avukatlığını yapmaya soyunduğunuzda son çıkan ifşalardan sonra insanlar sizin içinde 'acaba' diyecekler. Bunu aklınızdan çıkarmayın. Gerçekler eninde sonunda açığa çıkacaktır ve bu vahşilerin bu çirkin yüzü bir şekilde ortaya çıkmaya başladı ve emin olun bu çirkinlikler hiçbir şekilde örtülemeyecek durumdadır. İnşallah ümit ediyorum ki karanlığın en koyulaştığı bu dönemde artık insanlık için bir hürriyet ışığı doğsun bir adalet güneşi doğsun."

"Tevhid bayrağı üzerinden Müslümanlara ve İslam'a olan kinlerini kustular"

Meclis Genel Kurulu'ndaki Bütçe Görüşmeleri sırasında söz aldığı sırada muhalefet partisinden bir milletvekilin, olayı başka bir tarafa çekerek "özerklik ve federasyon" tartışmasının, Türkiye'nin gündemindeymiş gibi bir yaygara kopardığını söyleyen Yapıcıoğlu, "Önce grup başkanı vekil ile başladı sonra genel başkanları parti programımıza atıfla benden bahsederken elimde 'hilafet yeşili' parti programı dedi, işaret fişeğini çaktı. Yeşili duymuştum bir de Hilafet yeşili varmış! Sonra bir hilafet yeşili tartışması başladı. Adamlar kafaya koymuş Türkiye'yi karıştıracaklar ya, Kelime-i Tevhid ibarelerinin yazılı olduğu yani üzerinde 'La İlahe İllallah Muhammeden Resulullah' yazılı olan bayraklara, bunlar da Hilafet bayrağıdır, dediler. Önce bayrağı sonra bir renk üzerinden aslında Müslümanlara ve İslam'a olan kinlerini kustular. Sonra işi daha ileriye götürdüler. Elinde Kelime-İ Tevhid bayrağı taşıyan bir vatandaşa fiili bir saldırıda bulundular. Camiinin içerisinde cami imamına ve ders alan bir hafıza bıçaklı saldırı oldu. Bunların hiçbiri tesadüf değil, bunları dile getirenlerin tetikleyeceği işler de değil. Onların aklı, onların zeka seviyesi buna yetmez. Onlar ihale almışlar, birileri onların kulağına bir şeyler fısıldamış onlar da belki işin sonunun nereye varacağını da bilmeden kendilerine verilen rolü oynuyorlar. Onlar bu rolü oynarken bazı başka rüyalar görüyorlar." diye konuştu.

 

"Onların istediği cumhursuz cumhuriyettir"

Kelime-i Tevhid bayrağına karşı çıkanların gerçek manada "cumhuriyeti" de istemediğini ifade eden Yapıcıoğlu, "Cumhuriyet, halkın kendi idarecisini seçme hakkıdır. Onların istediği cumhursuz cumhuriyettir. Millete, onun değerlerine onun inancına düşmanlık edenler kendi tahayyül ettikleri bir toplum düzenini oluşturmanın önünde milleti ve onun inancını engel olarak gördükleri için doğrudan doğruya değil ama belki bazı kavramlar öne çıkararak aslında düpedüz düşmanlık yapıyorlar." değerlendirmesinde bulundu.

Yapıcıoğlu, "Beyler, aklınızı başınıza devşirin. Cumhursuz cumhuriyet dönemi geçti. Siz cumhura yani millete onun değerlerine, onun inancına, onun Kelime-i Tevhidi'ne saygı duymayı öğreneceksiniz. Bir taraftan hem millete tepeden bakacaklar hem milletin gündeminden bütün bütün kopuk olacaklar, kendi suni gündemleri ile yelkenleri şişirmeye çalışacaklar ama öte taraftan sandık meydana geldiğinde, seçim günü gelip çattığında bütün çalışmalarına, bütün reklam kampanyalarına bütün tuzaklarına, bütün iftiralarına, karalamalarına rağmen hüsran yaşayacaklar. Ama aynaya bakıp 'biz ne yaptık, niye böyle oldu' sormak yerine yine millete hakaret edecekler. Önce bir adam olun, önce bir insan olun, önce bir milleti anlamaya çalışın ve onun değerlerine saygı duymayı öğrenin." diye ekledi.

"Emekli maaşları 15 binin altında olmamalı"

Yapıcıoğlu, konuşmasının devamında emekli maaşlarına ilişkin hükümete, "Hiçbir maaş asla ve asla açlık sınırının altında kalmamalı. Buna göre en düşük emekli aylığının 15 bin liranın altında olmaması gerekir." çağrısında bulundu.

31 Mart yerel seçimler için partisinin ilk aday tanıtım toplantısını "kadim şehir, Hazreti İbrahim ve Hazreti Eyüp'ün diyarından" yapmaya başladıklarını ifade eden Yapıcıoğlu, burada açıkladığı 2 büyükşehir, 1 il ve 4 ilçe belediye başkan adaylarının hayırlara vesile olmasını temenni etti.

"Hür kadroların yönettiği şehirler daha güvenli hale gelecek"

Yapıcıoğlu, "Hür kadroların yönetimiyle, belediyecilik anlayışıyla inşallah milletimiz tanışacak. O vakit gelmiştir diye temenni ediyoruz. Pek çok insana sorduğunuzda neredeyse memleketin her tarafında bir israf ve savurganlık olduğunu hemen herkes söylüyor. Biz diyoruz ki inşallah Hür kadroların yönettiği belediyelerde israf ve savurganlık bitecek. Milletin parası milletin hizmeti için harcanacak. Evet, israf ve savurganlık bitecek, milletin malı milletin hizmetine harcanacak, adam kayırmaca dönemi bitecek. İnşallah kazandığımız her belediyenin girişine şu levhayı asacağız; 'Rüşvet alanda veren de melundur.' İnşallah şeffaf bir yönetim anlayışıyla yönetilecek. İnşallah hür kadroların yönettiği şehirlerde; şehirler, sokaklar, mahalleler daha güvenli hale gelecek." şeklinde konuştu.

"Tehlikeli olan hiçbir hayvan sokaklarda dolaşmayacak"

Kendi belediyeleri döneminde başta çocuklar olmak üzere insanların başıboş köpek saldırısına uğramayacağını vurgulayan Yapıcıoğlu, "Tehlikeli olan hiçbir hayvan sokaklarda tehlike saçacak bir şekilde dolaşmayacak. Ya tehlikesiz bir hale getirilecek ya da nerede bulunması gerekiyorsa oraya götürülecek." dedi.

"HÜDA PAR'lı meclis üyesinin bulunduğu bir mecliste hiç kimse yolsuzluk yapmaya cüret edemeyecek"

Sadece belediye başkan adaylarının değil partisinin belediye meclis üyesi ya da il genel meclis üyesinin de milletin hak ve hukukunu savunacağını vurgulayan Yapıcıoğlu, "Bir HÜDA PAR'lı meclis üyesinin bulunduğu bir mecliste hiç kimse haksızlık, hukuksuzluk, yolsuzluk yapmaya cüret edemeyecek. 'Muhammed'ül Emin'in ümmetindenim' diyen herkesin yapması gereken şeydir bu aslında. İnşallah milletimiz bu göreve layık görürse en güzel şekilde bu sıfata, yani Muhammed'ül Emin'in ümmeti olma sıfatına ve emin insanlar, insanların elinden ve dilinden emin olduğu kişiler olma gayretimizi dost düşman herkes görecek." diye konuştu.

 

2 büyükşehir, 1 il ve 4 ilçe belediye başkan adayı açıklandı

Yapıcıoğlu, konuşmasının ardından 2 büyükşehir, 1 il ve 4 ilçe belediye başkan adaylarının ismini tek tek söyleyerek platforma çağırdı. Adaylar, platforma çağrıldığı sırada katılımcılar sık sık tekbir getirdi.

Buna göre Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Faruk Dinç, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Emin Özaslan, Siirt Belediye Başkanı adayı Abdurrahman Özcan, Ceylanpınar İlçe Belediye Başkan adayı Adnan Sağlam, Bismil İlçe Belediye Başkan adayı Ali Bilmez, Kahta İlçe Belediye Başkan adayı Adem Yavuz, Eğil İlçe Belediye Başkan adayı Ali Durgunsu oldu.
 




Bu haber 760 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Bölge Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI