Bugun...



Bakan Özer: Velilerimiz kesinlikle yardımcı kaynak almasınlar

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Eğitim sistemimizde kitaplarımızla ilgili her türlü destekleyici materyali Milli Eğitim Bakanlığı olarak biz üreteceğiz. Öğrenci velililerimiz müsterih olsunlar, kesinlikle yardımcı kaynak almasınlar." dedi.

facebook-paylas
Tarih: 14-10-2021 00:20

Bakan Özer: Velilerimiz kesinlikle yardımcı kaynak almasınlar

Kamuoyunda yardımcı kaynaklarla ilgili sürekli spekülasyonlar olduğunu ifaden Bakan Özer, "Milli Eğitim Bakanlığı olarak biz okullarımızda, hükümetimiz tüm okullarda tüm sınıf ve kademelerde ücretsiz olarak yıllardan beri, eğitimde fırsat eşitliğini artırmak için ücretsiz olarak dağıtıyor. Ve biz de Milli Eğitim Bakanlığı olarak her ayın ilk haftası bu dağıtılan ders kitaplarına ilaveten destekleyici, yardımcı kaynak, etkinlik kitapları, fasiküller, öğretmenlerimizin kullanacağı materyallerle ilgili ciddi bir çalışma yaptık. Ve her ayın ilk haftası bunları elektronik ortamda tüm öğrencilerimizin, tüm öğretmenlerimizin kullanımına ücretsiz olarak açıyoruz." şeklinde konuştu.

"KESİNLİKLE YARDIMCI KAYNAK ALMASINLAR"

Özer, "Yani bizde, eğitim sistemimizde kitaplarımızla ilgili her türlü destekleyici materyali Milli Eğitim Bakanlığı olarak biz üreteceğiz. Vatandaşlarımızın erişimine ücretsiz olarak açacağız, il milli eğitim müdürlüklerimizde bunları basarak özellikle sosyo ekonomik olarak dezavantajlı gruplara ücretsiz olarak dağıtacak. Dolayısıyla öğrenci velililerimiz müsterih olsunlar, kesinlikle yardımcı kaynak almasınlar." ifadelerini kullandı.




Bu haber 442 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Eğitim Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI