Bugun...



AK Parti Diyarbakır Teşkilatında Temayül Heyecanı

Mart ayında gerçekleşecek olan yerel seçimlerde aday belirlemek için Diyarbakır AK Parti teşkilatı sandığa gitti.

facebook-paylas
Tarih: 26-11-2023 17:31

AK Parti Diyarbakır Teşkilatında Temayül Heyecanı

Elektronik ortamda gerçekleşen temayül için parti yönetim kurulunda görev alan herkes sabahın erken saatlerinden itibaren oy kullanmak için belirlenen alana gelmeye başladı. Temayül yoklamasına AK Parti genel merkezden Teşkilat Başkan Yardımcısı Abdülkadir Özel,Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Osman Tomakin ,Kadın Kolları Mkyk Üyesi Münira Ayvacı Gözütok ve Mkyk üyesi Emre Cemil Ayvalı katıldı.

Katılım oranının yüksek olduğu temayül yoklaması adeta bir şölen havasında geçti. Güzel bir atmosfer de geçen temayül yoklamasında ilçe belediye başkan adaylıkları için başvurusu olan aday adayları ve mevcut belediye başkanları salona gelerek oy kullanan teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.  Gergin hiç bir olayın olmadığı temayül yoklaması saat dört itibariyle son buldu.

Temayül yoklaması hakkında konuşan İl Başkanı Raşit Ocak : temayül yoklamamızı çok şükür kazasız belasız bir şekilde atlattık. Demokrasi havasında geçen temayül yoklamamız da emeği geçen ilçe başkanlarıma ,kadın kolları ve gençlik kollarımızın her bir ferdine ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. İnşallah bu sürecin tamamlanmasıyla birlikte genel merkezimizin belirleyeceği başkan adaylarımızla zaman kaybetmeden sahaya inip, Diyarbakır'ımızın her bir ilçesini AK Belediyecilikle  tanıştıracağız,dedi.

Oy kullanma işleminin bitmesinden sonra katılımcılar teşkilat mensuplarıyla hatıra fotoğrafı çekerek salondan ayrıldı.




Bu haber 769 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI