Bugun...



Ekvator Koleji’nden görkemli mezuniyet töreni

Diyarbakır’ın en başarılı özel kolejleri arasında ön sırada yer alan Ekvator Koleji Ortaokul ve Lise öğrencileri mezuniyet töreni gerçekleştirdi. Oldukça renkli ve görkemli geçen törende, öğrenciler, veliler ve öğretmenler yorucu bir eğitim sezonunun stresini eğlenerek üzerlerinden attı.

facebook-paylas
Güncelleme: 17-06-2023 11:18:40 Tarih: 17-06-2023 11:01

Ekvator Koleji’nden görkemli mezuniyet töreni



Birçok alanda gösterdiği başarılarla adından sıkça söz ettiren Diyarbakır’ın köklü okullarından biri olan Ekvator Koleji Ortaokul ve Lise öğrencilerine görkemli bir mezuniyet töreni düzenledi.
Büyükşehir Belediyesi Sezai Karakoç Kongre merkezinde düzenlenen ve renkli görüntülere sahne olan etkinliğe, Kolej yetkilileri Özgür Barut ve Nurgül Çelik, Av. Aydın Ak, Özel Seçkin Kadro Kurs Merkezi Kurucu Müdürü Serhat Yıldırım, Diyarbakır’daki eğitim camiasından çok sayıda davetli katıldı. 
Öğrenci velilerinin de hazır bulunduğu etkinliğin açılış konuşmasını yapan Kolej yetkilisi Özgür Barut ve  Nurgül Çelik, mezun olan lise öğrencilerine seslenerek, “Elbette ki sizlerden ayrılacağımız için üzülüyoruz. Ancak bu üzüntümüz, sizlerin önümüzdeki süreçte elde edeceğiniz başarılarınızı düşündükçe hafifliyor. İnanıyorum ki hepiniz yükseköğrenim hayatınızı başarıyla tamamladıktan sonra, memleketimize hizmet için getireceğiniz görevlerin üstesinden başarıyla geleceksiniz. Unutulmamalıdır ki, eğitim sadece okulda olmaz. Hayatın her safhasında kendinizi sürekli yenilemeye, geliştirmeye ve ilerletmeye çalışmalısınız. Ekvator Koleji olarak, bütün öğretmen arkadaşlarım, bu bilinç ile sizleri yetiştirdi. Hepinizin yolu açık, geleceği aydınlık olsun" dedi.
GÖRKEMLİ BİR KUTLAMA YAPILDI
Bigbando, Sol cep Arbene grubu ve müzik gruplarının sahneye çıktığı etkinlik oldukça renkli ve coşkulu geçti. 8. Sınıflarda 40, 12. Sınıflarda ise 60 öğrencinin mezun olduğu törende ayrıca Kişisel Gelişim uzmanı Dr. İsmet Kaya tarafından velilere yönelik seminer düzenlendi. Seminerin ardından Ney gösterisinin de yapıldığı muhteşem törende, öğrenciler tarafından jimnastik, dans, İngilizce skeçler, Almanca şarkılar seslendirildi. 
ÖĞRETMENLER YORUCU BİR EĞİTİM SEZONUNUN STRESİNİ ÜZERLERİNDEN ATTILAR
Geç saatlere kadar düzenlenen etkinlikler de öğrenciler ve veliler gönüllerince eğlenirken, okul idarecileri ve öğretmenleri de yorucu bir eğitim-öğretim sezonunun stresini atma fırsatı buldu.




Bu haber 1522 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI