Bugun...



Özlem Ajans Müdürü Yalçın: Sanatçılar ses, eser ve söylemleriyle Filistin davasına sahip çıkmalı

Birçok alanda hazırladığı İslami eserlerle ümmetin sesi olmaya çalışan Özlem Ajans, Gazze'de yaşanan soykırım ve devam eden mücadeleyi konu alan eserleriyle duygulara yeniden tercüman oldu.

facebook-paylas
Tarih: 29-11-2023 17:05

Özlem Ajans Müdürü Yalçın: Sanatçılar ses, eser ve söylemleriyle Filistin davasına sahip çıkmalı

İşgal rejiminin Filistin'e yönelik yaptığı saldırılara toplumun her kesiminden kınamalar yapılırken Özlem Ajans da hazırladığı ezgilerle duygulara tercümanlık yapıyor.

Dünyanın dört bir yanında yaşanan zulüm ve haksızlıkların yanında ümmetin paylaştığı sevinç anlarında Müslümanların duyulan sesi olan Özlem Ajans, ilahi ses sanatçılarıyla bir yandan düzenlenen programlarda sahne alıyor öte yandan ümmetin halini konu edinen ezgi ve marşlar hazırlıyor.

"Aksa Tufanı" operasyonuyla beraber neredeyse düzenlenen tüm programlarda sahne alan Özlem Ajansın misyonu, çalışmaları ve devam eden sürece bakış açısı konularında açıklamalarda bulunan Özlem Ajans Müdürü Abdullah Yalçın, tüm ilahi ses sanatçılarının ses, eser ve söylemleriyle Filistin davasına sahip çıkması gerektiğini söyledi.

"Eserlerimizle Gazze'deki Müslümanların sesi olmaya çalıştık"

Özlem ajans olarak misyonları gereği dünya Müslümanlarının sesi olma ve bu sesi her platformda haykırmaya çalıştıklarını kaydeden Yalçın, "Bu doğrultuda 7 ekimden bu yana geçen süreç içerisinde birçok eser hazırladık. Bu eserlerimizden birkaçını yayımladık, bazıları da yayımlanmaya hazır. Çok kaliteli ve orijinal eserler hazırlamıştık fakat bazı platformlarda engellemelerden dolayı zorluk yaşadık, klipleri yayımlayamadık. İnşallah onları da yayıma süreceğiz." şeklinde konuştu.

Yalçın, "Sanatçı arkadaşlarımızla beraber bu dönemde çok yoğun bir çalışma sürecine girdik. Birçok ilde düzenlenen miting ve STK'lar tarafından yapılan programlara katıldık. Arkadaşlarımız bu süreçte büyük özveri ve gayretle çalıştı." ifadelerini kullandı.

Hazırladıkları eserlerde en önemli mesajlarının toplumun İslami konularda şuurlu ve duyarlı davranması yönünde çalışmalara yönelik olduğunun altını çizen Yalçın, "Toplumun bilinçlenmesine yönelik hareket etmeye çalışıyoruz ki birçok zulüm basın tarafından gösterilmemekte iken bizler sesimizle ve sanatçılarımızın duruşuyla Gazze'deki Müslümanların sesi olmaya çalıştık." dedi.

"Aksa Tufanı operasyonu sonrasında inşallah zafer marşlarıyla alanlarda olacağız"

Filistin davasıyla ilgili hiçbir süreçte çalışmalarına ara vermediklerine dikkat çeken Yalçın, şunları söyledi:

"Süreç bitene kadar değil, inşallah bittiği zaman zafer marşlarıyla her alanda olacağız. Gazze davasına gönül verenlerin çalışmalarına hiç ara vermeden eserleriyle, söylemleriyle ve sosyal medya platformlarında en güzel şekilde yansıtmalarını istiyoruz, ki hep beraber oradaki Müslümanların sesi olalım. Desteğimiz fiili olmasa da söylemlerimizle ve eserlerimizle dile getirmeliyiz. Herkes Gazze'deki Müslümanların yanında olmak ister. Tüm halkımızın imkanları nispetinde destek olması, sosyal medya kullanıcılarının müspet olarak tüm görüntülerin orijinal bir şekilde vermesi ve sanatçılarında sesleriyle, eserleriyle ve söylemleriyle Filistin davasına sahip çıkmaları gerekir."

 

 




Bu haber 676 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI