Bugun...



Amedspor’un Kızılcahamam Kampın’da Teknik Heyet ve Futbolculara Yemek Verildi

Yeni sezon Hazırlıklarını Kızılcahamamda sürdüren Amedspor dün Akşam İş Adamı ve Amedspor’un Yüksek istişare kurulu Üyesi Nedim Şimşek Teknik heyet ve Futbolculara Yemek verdi.

facebook-paylas
Tarih: 29-07-2023 10:53

Amedspor’un Kızılcahamam  Kampın’da Teknik Heyet ve Futbolculara Yemek  Verildi

 

 TAŞKIN  CİVELEK

 

Samimi ortamda geçen Yemekte İş Adamı ve Yüksek istişare Kurulu Üyesi Nedim Şimşek yaptığı  açıklamada, Geçen sezon Play-off’ta yaşadığımız hüsran bizleri üzdü. İnşaallah yeni  sezonda yeni hocayla  yeni Takımla  Play-off’a kalmadan direk Şampiyon olup. Trendyol 1lige çıkarız.dedi

"BU  YÖNETİME DESTEK OLUNMALI"

İş Adamı ve Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Nedim Şimşek,  Bu Yönetime  destek olunmalı  Diyarbakırlılar,  herkesin elini taşın altına sokması gerektiğini düşünüyorum.  Taraftarların bu Yönetime   destek olacaklarını, ve  Amedspor’u  herkese göstermelidirler.

AMEDSPOR BÜYÜK BİR CAMİA AİT OLDUKLARI YERE GELECEKTİR

Daha önce Amedpor'da Futbol Şube Sorumlusu olarak. Görev Aldım. takıma karşı herkesin duyarlı olmasını isteyen Eski Futbol Şube Sorumlusu ve  iş adamı  Nedim Şimşek, Amedspor'a kentin tüm birleşenlerinin sahip çıkması gerektiğini söyledi. Şimşek, "Aziz Elaldı ve yeni  yönetimin  verdiği mücadeleyi ve yaptıkları  katkıları takdirle karşılıyorum.Çünkü Amedspor’u sahip siz bırakmadılar. Gerçektende çok önemli bir hizmet yapıyorlar. Çünkü Takımın başına daha önce bir çok Takımda kalecilik yapmış Murat Yiğiterin Sportif Direktörün  başına getirdiler. Amedspor markası yeniden değer kazandıracak  ve kente  bir heyecan yaşatacaklar.  Tüm kesimlerin bu Takıma  Başkanına ve Yönetimine  destek olmak lazım Amedspor büyük bir camia, inşallah yeni sezonda şampiyon olur." dedi.

MURAT YİĞİTER’DEN NEDİM ŞİMŞEKE  TEŞEKKÜR 

Amedsporun Sportif  Direktör Murat Yiğiter. Yaptığı  açıklamada, Kızılcahamam Kampında bizleri  ağırlayarak Futbolcularımıza Yemek veren İşa Adamı ve Amedspor’unYüksek İstişare Kurulu Üyesi Nedim Şimşek’e  Teşekkür  ediyoruz. Futbolcularımıza da bir  moral oldu. ‘’ dedi.




Bu haber 1305 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI