Bugun...



ŞEHİT ŞEHMUS KARAKUT’UN İSMİNİ TAŞIYAN OKULUN FUTBOL BAŞARISI

2012 yılında Bingöl-Erzurum karayolunda meydana gelen patlamada şehit olan Diyarbakırlı polis memuru Şehmus Karakut’un ismini taşıyan Kayapınar Şehit Şehmus Karakut Ortaokulu futbolda Diyarbakır finalini oynamaya hak kazandı. Final maçı Cuma günü (yarın) saat 11.30’da Beyaz Tebeşir Tesisleri’nde oynanacak.

facebook-paylas
Güncelleme: 29-02-2024 10:42:07 Tarih: 29-02-2024 10:26

ŞEHİT ŞEHMUS KARAKUT’UN İSMİNİ TAŞIYAN OKULUN FUTBOL BAŞARISI

Diyarbakır’da Milli Eğitim İl Müdürlüğü  ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen “2024 Yılı Yıldız Erkekler Futbol İl Birinciliği’nde  finalistler belli oldu. 25 okulun katılımıyla başlayan şampiyonada Kayapınar  Şehit Şehmus Karakut  Ortaokulu ile Kayapınar Talaytepe Ortaokulu final maçında karşı karşıya gelecek. Final maçını kazanan takım Diyarbakır’ı Türkiye Şampiyonası’nda temsil etme hakkı kazanacak. Final maçı Cuma günü saat 11.30’da Bağlar Beyaz Tebeşir Spor Tesisleri’nde yapılacak.
Diyarbakırlı şehit polis memuru Şehmus Karakut’un ismini taşıyan Şehit Şehmus Karakut  Ortaokulu 25 takım arasından namağlup şekilde finale kadar gelerek önemli bir başarıya imza attı.
“BAŞARIMIZI ŞAMPİYONLUKLA TAÇLANDIRMAK  İSTİYORUZ”
 Takımın teknik sorumluluğunu yapan beden eğitimi öğretmeni  Bekir Ekin, okul müdürü Murat Alpboğa’nın desteğiyle ve büyük bir emek vererek finale kadar geldiklerini ifade etti,hedeflerinin finali kazanıp şampiyon olmak olduğunu söyledi. Ekin,”Grup aşamasında ve daha sonraki eleme turlarında yenilmedik. Büyük başarı ortaya koyarak bu duruma geldik. Bu başarımızı il şampiyonluğuyla taçlandırmak ve Diyarbakır’ı Türkiye Şampiyonası’nda temsil etmek istiyoruz. Rakibimiz olan Talaytepe Ortaokulu da büyük emek vererek final oynamaya hak kazandı. Onları da şimdiden tebrik ediyoruz.” diye görüş belirtti.
 




Bu haber 1455 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI