Bugun...



Amedspor’da 1 haftalık Antalya kampı başladı

Takvim sıkışıklığı nedeniyle devre arası hazırlıklarını kısa tutmak zorunda kalan Amedspor’un Antalya kamp 13 Ocak tarihine kadar Antalya'da kalacak olan Amedspor, bu süreç içerisinde 2 veya 3 hazırlık maçı oynayacak.

facebook-paylas
Güncelleme: 03-01-2024 12:33:33 Tarih: 03-01-2024 12:26

Amedspor’da 1 haftalık Antalya kampı başladı

Taşkın Civelek

yeşil-  Kırmızılı ekip teknik, taktik ve kondisyon ağırlıklı provalar gerçekleştirecek. Yeşil siyahlı Takım  11 gün boyunca  kaldığı Otelde konaklayacak. Kamp 13  Ocak Cumartesi  günü sona erecek.

Amedspor bu süreçte Diyarbakır’a dönmeyerek ligin ikinci yarının ilk haftasında deplasmanda oynayacağı Denizlispor karşılaşması için Denizliye gidecek.

KAMP’TA 2 VEYA 3 HAZIRLIK MAÇI OYNYACAĞIZ

İlk olarak Antalya kampını değerlendiren Teknik Direktör Mesut Bakkal , “2 Ocak’ta Antalya’da kampımız başladı. Yaklaşık 1 haftalık dönem içerisinde takımımızı fiziksel anlamda daha üst seviyeye çıkarmak için yoğun bir antrenman dönemi geçireceğiz. Bu antrenman döneminin sonunda da Kamp’ta hazırlık  maçı yapacağız. İlk etaptaki amacımız, ikinci yarıda bu zorlu yolculukta bizi fiziksel olarak ayakta tutabilecek ve bizi başarıya ulaştıracak fiziksel kaliteyi takımımıza kazandırma adına çalışmalar yapacağız. İkinci bölüm çalışmalarımızda da sistemimiz, futbol anlayışımız, özellikle yeni katılan ve katılacak olan arkadaşlarımızın takıma adaptasyonu ile alakalı olacak. Tüm   Amedsporlular şundan emin olabilirler ki, çok daha iyi Amedspor, izleyene keyif veren, her karşılaşmada maçın son anına kadar kaliteli bir oyun ortaya koyan ve fiziksel olarak da oyundan hiç düşmeyen güzel bir takım izlettireceğiz” dedi.

TARAFTARLARIMIZI YANIMIZDA GÖRMEK İSTİYORUZ

Taraftara da seslenen Teknik Direktör Mesut Bakkal , “Bu zorluk yolculukta taraftarlarımıza çok ihtiyacımız olacak. 2024 yılının ikinci maçında sahamızda oynayacağımız  karşılaşmalarda  karşılaşması 21 Ocak tarihinde  Sarıyerspor karşılaşmasında taraftarlarımızın tribünleri doldurup, takımımıza ekstra bir güç oluşturmasını istiyorum. Bugüne kadar bunu ellerinden geldiğince yapmaya çalıştılar. Bundan sonraki süreçte de biz taraftarımızın desteğini daha fazla istiyoruz. Onların bizim gücümüze güç katmasını ve her saniye oyuncularımızı oyun içerisinde tutmak için yoğun bir çaba sarf etmelerini istiyoruz. Onlar bize destek olacak, bizde onlara güzel bir takım izlettireceğiz. Dedi.

KARŞIMIZDA  GÜÇLÜ TAKIMLAR OLACAKTIR

Bakkal , ‘’Yıllardır üzülen, sıkıntı yaşayan Amedspor taraftarı ve camiası inşallah ikinci yarının başlangıcıyla beraber keyiflenecek ve gülmeye başlayacaklar. Yolun sonunda biz bu mücadeleyi şampiyonlukla taçlandırıp, birinci lige çıkacağız. Bunu çok rahatlıkla söyleyebiliyorum. Tabi karşımızda güçlü rakipler olacak, arkamızdan gelenler olacak. Bu kıyasıya mücadelerin  sonunda inşallah mutlu sona ulaşmak için elimizden gelen her şeyi ortaya koyacağız” şeklinde konuştu.

 




Bu haber 771 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI