Bugun...



Diyarbakır Sur Belediyesi Temizlik İşçileri: İlçenin İsimsiz Kahramanları

Diyarbakır'ın tarihi ve kültürel öneme sahip Sur ilçesinde, Belediye ekipleri gece boyunca süren temizlik çalışmalarıyla takdir topladı.

facebook-paylas
Tarih: 28-06-2023 07:27

Diyarbakır Sur Belediyesi Temizlik İşçileri: İlçenin İsimsiz Kahramanları

Yasin GÜLER –

Sabahın ilk ışıklarına kadar sürdürülen bu çaba, Sur sakinleri tarafından "temizlik işçilerimiz, ilçemizin isimsiz kahramanları" şeklinde paylaşıldı.

Diyarbakır Sur Belediyesi Temizlik Şube Müdürü Mehmet Şenyiğit, ekibiyle birlikte sabaha kadar çalışarak örnek bir liderlik sergiledi. Bu tutum ve çaba da büyük takdirle karşılandı. Şenyiğit'in liderliğindeki ekip, Sur ilçesinin açık hava müzesi niteliğini taşıyan sokak ve caddeleri tertemiz hale getirmek için yoğun bir çaba sarf etti.

Sur ilçesindeki temizlik çalışmaları, tarihi dokunun korunmasına ve vatandaşların temiz bir çevrede yaşamasına katkıda bulunuyor. Belediye ekiplerinin gece boyunca süren gayretli çalışmaları, Sur sakinlerinin günlük yaşamlarını daha sağlıklı ve estetik bir çevrede sürdürebilmelerini sağlıyor.

Diyarbakır Sur Belediyesi, temizlik hizmetlerine verdiği önem ve çalışanlarına olan destekle, ilçenin güzelliğini korumak ve temizlik standartlarını yükseltmek adına örnek bir rol üstleniyor. İşçilerin sabaha kadar süren çabaları, Sur ilçesinin temizlik konusunda örnek bir yerleşim yeri olmasını sağlıyor.

Sur sakinleri, Belediye ekiplerinin fedakarlıklarını ve özverili çalışmalarını takdirle karşılıyor ve onları ilçenin gizli kahramanları olarak nitelendiriyor. Bu övgü dolu paylaşımlar, temizlik işçilerinin emeklerinin görüldüğünü ve değerinin anlaşıldığını gösteriyor.




Bu haber 1124 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Belediyeler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI