Bugun...



TÜRK ÜRETİCİLERİ E-İHRACAT İLE DÖVİZ KAZANARAK TÜRKİYE’NİN İHRACATINI ARTIRIYOR!

Türkiye, e-ticaret sektöründe Avrupa’nın gözde tedarik ülkelerinden birisi konumuna geldi. Son yıllarda Avrupa’daki talep yoğunluğu Türk ürünlerinin kalitesini ön plana çıkarmaya başladı.

facebook-paylas
Tarih: 05-12-2023 00:15

TÜRK ÜRETİCİLERİ E-İHRACAT İLE DÖVİZ KAZANARAK TÜRKİYE’NİN İHRACATINI ARTIRIYOR!

Özellikle pandemi sonrası dünyada yaşanan tedarik sıkıntısı ve internetten alışverişin artışı ile Çin hegomanyasındaki ucuz ürün algısı Türk üreticilerinin Avrupa pazarına yönelmesiyle son yılların en yüksek seviyesinde. İhracatta sağlanan destek ve hibeler ile birlikte Türkiye’den takip edilen sistemler kurularak tüm dünyaya satış yapmanın kolaylığını keşfeden üreticiler kolayca ihracat yapabiliyorlar. Bu işlemlerin daha hızlı ve verimli olması için LoncaGo Türkiye’deki üreticilerin dijitaldeki çatı kuruluşu olarak tüm aşamalarda ihracatın hızlanması için çaba gösteriyor.

LoncaGo Kurucusu Eren Ceylan: "Döviz Kazancı İçin

Türk Üreticilerine Destek Oluyoruz

LoncaGo'nun kurucusu Eren Ceylan, Türkiye'nin ihracat potansiyeline vurgu yaparak şunları söyledi: "Tuik’in paylaştığı Genel ticaret sistemine göre ihracat 2023 yılı Ocak-Ekim döneminde 209 milyar 904 milyon dolar olarak gerçekleşti. Bu rakamların gelecek yıl çok daha fazla artış göstereceğine inanıyoruz. LoncaGo olarak, Türk üreticilerine sunduğumuz hizmetlerle döviz kazançlarını artırmalarına yardımcı oluyoruz." Dedi.

Türk Ürünleri Avrupa'da Yükselişte

 

LoncaGo'nun sağladığı destekle Türk ürünleri, Avrupa pazarında daha fazla yer buluyor ve Türkiye'nin ihracat rakamları hızla artıyor. LoncaGo, bu başarılarıyla Türk üreticilerine sadece ürünlerine odaklanmaları için fırsat sunuyor.

LoncaGo, Türkiye'den Amazon ve Etsy üzerinde satış yapmak isteyen üreticilere özel depolama ve e-ihracat danışmanlığı sunan bir firma olarak, Türkiye'nin dış ticaretine katkı sağlayarak ülkemizin ekonomik büyümesine destek oluyor. LoncaGo, İngiltere'de fiziki ofis adresine Amazon standartlarına uygun şirket kuruluşu sağlama, muhasebe hizmetleri ve e-ihracat süreçlerinde profesyonel destek sunma konusundaki başarılarıyla dikkat çekiyor. Uluslararası Başarı ve Kariyer Ödülleri’nde Yılın en başarılı e-ihracat danışmanlığı ve deposu ödülü alan ve Türkiye Ticaret Bakanlığı resmi sitesinde tavsiye edilen sipariş karşılama hizmeti veren bir firma olarak başarı odaklı çalışmalarına devam ediyor.

LoncaGo'nun Hizmetleri ile Türk Ürünleri Avrupa Pazarında Öne Çıkıyor

Şirket Kurulumu ve Muhasebe Hizmetleri: LoncaGo, Türk üreticilere İngiltere'de Amazon standartlarına uygun şirket kurulumu sağlarken, aynı zamanda muhasebe işlemlerini takip ederek şeffaf bir ticaret yapısının oluşturulmasına katkı sağlıyor.

Ürün Analizi ve Amazon Satıcı Hesabı Oluşturma: LoncaGo, üreticilerin ürünlerinin rekabet analizini yaparak, profesyonel bir şekilde Amazon satıcı hesapları oluşturuyor ve ürünlerin etkili bir şekilde pazarlanmasını sağlıyor.

Depolama ve Nakliye Hizmetleri: Üreticiler, LoncaGo'nun ve Amazon'un depolarına toplu şekilde ürünlerini gönderirken, firma bu süreçte nakliye ve gümrük işlemlerini üstlenerek müşterilerini yüksek maliyetlerden kurtarıyor.

 




Bu haber 536 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Dünya Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI