Bugun...



SPOR KULÜBÜ ,FUTBOL SAHASINI KULLANDIĞI PARKI YAŞANILABİLİR HALE GETİRDİ

Diyarbakır İnter Futbol Kulübü, Büyükşehir Belediyesi’nden kiraladığı futbol sahasının bulunduğu Kocaeli Kardeşlik Parkı’nı düzenli bir çalışma ile aileler için yaşanılabilir hale getirdi. Kulüp Başkanı Ahmet Süer,”Her yaş grubundaki çocuklara burada ücretsiz futbol eğitimi veriyoruz. Parkın içinde nargile ve tütün ürünlerinin içilmesine izin vermiyoruz. Parkın bu halini gören vatandaşlar bize teşekkür ediyor. Biz de buradaki futbol sahasını kulübümüze kiralamak suretiyle tahsis eden Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz” dedi.

facebook-paylas
Tarih: 15-06-2023 16:51

SPOR KULÜBÜ ,FUTBOL SAHASINI KULLANDIĞI PARKI YAŞANILABİLİR HALE GETİRDİ

Parkı Yaşanılabilir Hale Getirdiler

Diyarbakır’da spor kulübü, belediye tarafından kendisine tahsis edilen futbol sahasının yer aldığı parkı titiz bir çalışmayla vatandaşlar için yaşanılabilir bir mekan haline getirdi. Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan ancak içindeki futbol sahasından dolayı Diyarbakır İnter Futbol Kulübü’ne kiralama bedeliyle tahsis edilen Kocaeli Kardeşlik Parkı,yapılan çalışmalarla kötü alışkanlıklardan arındırılarak her yaştan insanın spor yapabildiği ve dinlenebildiği nezih bir yeşil alana dönüştü.

Diyarbakır İnter Futbol Kulübü Başkanı Ahmet Süer, 6 ay önce kullanmaya başladıkları futbol sahası sayesinde parkı da yaşanılabilir bir görüntüye kavuşturduklarını kaydetti.

“Çocuklara Ücretsiz Futbol Eğitimi Veriyoruz”

 Süer,”Sporun olduğu yerde keşmekeşlik ve kötülük olmaz. İyilik olur, güzellik olur, hayat olur. Biz bu şiarla hareket ederek bu parkımızı her yaştan vatandaşımızın huzur içerisinde kullandığı bir alana dönüştürdük. Burada antrenmanlarımızı yapıyoruz, aynı zamanda yetenekli çocuklara ücretsiz futbol eğitimi veriyoruz. Parkın içerisinde bir düzen oluşturduk, aileler için nezih bir ortam meydana getirdik. Nargile ve tütün ürünlerinin kullanılmasına izin vermiyoruz. Vatandaşlar bu durumdan oldukça memnun, bize teşekkür ediyorlar. Sporcu yetiştirme hedeflerimiz için bize bu güzel parkı ve sahayı tahsis eden Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Çiftçi’ye şükranlarımızı sunuyoruz. Bize her konuda destek olan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ensari Erden ve Kırsal Kalkınma Dairesi Başkanı Nihat Nurbaki’ye de ayrıca teşekkür ediyoruz.” dedi.




Bu haber 467 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Belediyeler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI