Bugun...



Amedspor’da Kastamonuspor mesaisi Başladı

TFF 2. Lig’de 16.hafta müsabakasında sahasında Kastamonuspor ile karşı karşıya gelecek olan Amedspor bu maçın hazırlıklarına yaptığı çalışmasıyla başladı.

facebook-paylas
Tarih: 28-11-2023 17:26

Amedspor’da  Kastamonuspor  mesaisi  Başladı

Taşkın Civelek

Şehmus Özer Tesislerinde çalışmalarını  Teknik Direktör Serdar Bozkurt'un gözetiminde gerçekleşen antremanda  5’e 2 top kapma, pas ve pres çalışması ile devam etti. Yeşil- kırmızılı Takımın  Teknik Direktörü Serdar Bozkurt  antrenmanı durdurarak futbolculara sık sık uyarılarda bulundu.Taktiksel çalışmaların yapıldığı antrenman yarım sahada yapılan çift kale maç ile sona erdi.

Kastamonuspor Maçını Kazanmak İstiyoruz.

Bazı yöneticilerinde takip ettiği idmanın ardından Kulüp As Başkanı Ahmet Elhanay, kısa bir açıklamada bulundu. Elhanay,’’Geçen hafta  deplasmanda  İnegölspor maçında  aldığımız1 puanla döndük.Rakibimiz olan  Kastamonuspor’la  aramızda 1 puan var. Bunu kendi sahamızda kazanıp fpuan farkını açarak yolumuza  devam edeceğiz   alacağımız sonuç bizim açımızdan çok önemlidir  ’’.dedi

Ligin Tek  Namağlubiyet Takımı Amedspor’dur

As Başkan Ahmet Elhanay , Kastamonuspor'u da kendi sahamızda  mağlup etmeyi planladıklarını belirterek, 'Hedefimiz  Taraftarlarımızın desteğiyle kazanarak. Namağlubiyetimizi sürdürmek.ve  Şu an ligin tek namağlup Takımı olan Amedspor’dur' dedi.

 Elhanay, konuşmalarını şöyle tamamladı: 'Tüm iç ve dış saha maçlarına kazanmak için çıkacağız. İnşallah bu hedefe de ulaşacağız. Teknik heyet ve futbolcularımıza Kastamonuspor karşısında   güveniyoruz. El birliğiyle bu takımı hak ettiği yere taşıyacağız.' Dedi.

 

 




Bu haber 583 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI