Bugun...



DR. BÜLENT ÖZTÜRK, Diyarbakır İl Sağlık Müdürlüğü'ne Daire Başkanı Olarak Atandı

Diyarbakır İl Sağlık Müdürlüğü'nde heyecan verici bir gelişme yaşandı.

facebook-paylas
Tarih: 24-02-2024 00:01

DR. BÜLENT ÖZTÜRK, Diyarbakır İl Sağlık Müdürlüğü'ne Daire Başkanı Olarak Atandı

 

 

Yasin GÜLER- Dr. Bülent Öztürk, uzun yıllar süren deneyimi ve sağlık alanındaki birikimiyle Sağlık Hizmetleri Başkanlığı'na Daire Başkanı olarak atandı.

Bu önemli atamanın detayları ise şu şekilde:

Diyarbakır İl Sağlık Müdürlüğü, bölgedeki sağlık hizmetlerinde kaliteyi artırmak ve daha kapsayıcı bir sağlık sistemi oluşturmak amacıyla stratejik bir adım atıldı. Bu çerçevede, sağlık sektöründe önemli başarılar elde etmiş olan Dr. Bülent Öztürk, Sağlık Hizmetleri Başkanlığı'na Daire Başkanı olarak atandı. Öztürk'ün bu göreve atanmasıyla birlikte, il genelinde sağlık hizmetlerinin daha etkin bir şekilde yönetilmesi ve vatandaşların sağlık hizmetlerine daha kolay erişebilmesi hedeflendiği öğrenildi.

Yapılan değerlendirmelerde, Dr. Bülent Öztürk'ün sağlık alanındaki uzmanlığı ve yönetim becerilerinin, Diyarbakır İl Sağlık Müdürlüğü'nde yapılacak olan çalışmalara büyük katkı sağlayacağı vurgulandı. Öztürk'ün göreve başlamasıyla birlikte, sağlık alanında yapılacak olan yenilikler ve iyileştirmelerle ilgili olarak da bir dizi planın hazırlandığı belirtildi.

Bu önemli atama, Diyarbakır ve çevre illerdeki sağlık hizmetlerinin geliştirilmesi ve iyileştirilmesi adına büyük bir adım olarak değerlendirildi. Güneydoğu Güncel Gazetesi olarak,

Dr. Bülent Öztürk'e yeni görevinde başarılar diler, ilimizdeki sağlık hizmetlerinin daha da geliştirilmesi için yapılan çalışmalara destek verdiğimizi belirtiriz.




Bu haber 2576 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI