Bugun...



Akaryakıt zamlarına tepki gösteren sürücüler: Kazancımız yakıta gidiyor

Akaryakıtta yaşanan fiyat artışlarına tepki gösteren sürücüler, akaryakıt yüzünden araç kullanamaz hale geldiklerini söyledi.

facebook-paylas
Tarih: 07-01-2024 00:30

Akaryakıt zamlarına tepki gösteren sürücüler: Kazancımız yakıta gidiyor

 

 

Son günlerde akaryakıta peş peşe yapılan zamlara tepki gösteren sürücüler, zamların bir an önce geri çekilmesini ve indirim yapılmasını talep etti.


Akaryakıta yapılan fahiş zamlara tepki gösteren Batmanlı sürücüler, araçlarına binemez hale geldiklerini ifade ederek ciddi mağduriyet yaşadıklarını belirtti.

Akaryakıt fiyatlarının artmasına anlam veremediklerini dile getiren sürücüler, yetkililere seslerini duyurmaya çalıştı.

 

Emin Çiftçi

"Akaryakıttaki fiyat artışlarından şikâyetçiyiz"

Akaryakıt fiyatlarının artışına tepki gösteren araç sürücüsü Emin Çiftçi, "Daha önceleri günlük olarak 500 liralık yakıt alırken şu anda fiyatlar yükseldi diye günlük 100 lira alıyorum. Bana yetecek kadar alıyorum. Akaryakıt fiyatları çok yükseldiği için insanlar artık rahatlıkla alamıyor ve azar azar alıp idare etmeye çalışıyor. Akaryakıttaki fiyat artışlarından şikâyetçiyiz ama elimizden bir şey de gelmiyor. Hakkâri'de petrol bulunmasına akaryakıt fiyatları yükseliyor ve bundan da bir şey anlamadık. Akaryakıt fiyatlarının düşmesini istiyoruz." ifadelerini kullandı.

 

Mahmut Çiftçi

"Bu gidişle aracımı satıp bisiklet alacam"

Akaryakıt zamlarından dolayı aracını satmayı düşündüğünü belirten araç sürücü Mahmut Özçiçek, "Şimdi 200 liralık yakıt aldım ve 24 saatte bitecek. Paramızın kıymeti kalmamış. 2008 yılında paramızdan atılan 6 sıfır teker teker geri geliyor. Akaryakıtta yaşanan artışlardan dolayı aracımızı artık kullanamıyoruz. En sonunda aracımı satıp ya bisiklet alacam ya da yaya gidip geleceğim. Akaryakıtın litresi şu anda 40 liraya dayanmış durumda. Akaryakıt fiyatında yaşanan bu artışlardan memnun değiliz ve ne kadar düşerse bizim için iyi olacaktır." dedi.

 

Mehmet Silvanlı

"Araç kullanamaz hale geldik"

Akaryakıt zamlarına kalıcı çözüm beklediklerini ifade eden Mehmet Silvanlı, "Akaryakıta her gün zam geliyor. Eskiden 300 liraya depomuzu fullerken şu anda günlük 300 lira bize yetmiyor. Bu soruna acil bir çözüm bulmaları lazım. Çünkü araç kullanamaz hale geldik. Akaryakıta her gün yapılan zamlardan dolayı ancak ihtiyacımız kadar alabiliyoruz." diye konuştu.

 

Erhan Çiftçi 

"Akaryakıtta iyi bir indirim yapılmalı"

Günlük kazancını akaryakıta vermek zorunda kaldığını belirten halı yıkamacı esnafı Erhan Çiftçi ise şunları söyledi:

"Akaryakıt fiyatları bizi perişan ediyor. Halı yıkama işi yapıyoruz ve şu anda 240 liraya aldığım yıkama bedelini akaryakıta vereceğim. Bugünkü bütün kazancım bu ve bunu da akaryakıta vereceğim. Şu anda günlük sadece 250 lira akaryakıta veriyoruz. Akaryakıt fiyatları artık böyle olmaz. Çünkü son noktaya gelmiş durumdayız. Yetkililerden talebimiz akaryakıtta iyi bir indirim yapmalarıdır." 




Bu haber 1041 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Bölge Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI