Bugun...



Köy çocukları ilk defa sinemada buluştu

Şırnak'ta, Genç Kızılay Silopi Şube Başkanlığınca köy etkinlikleri kapsamında düzenlenen sinema etkinliği ile çocuklar ilk defa sinema izlemenin heyecanı ve mutluluğunu yaşadı.

facebook-paylas
Tarih: 16-08-2021 00:15

Köy çocukları ilk defa sinemada buluştu

Geç Kızılay Silopi Şube Başkanlığı ile Gençlik Merkezi işbirliğiyle Çukurca ile Sisli İlk-Ortaokulu öğrencilerine yönelik sinema etkinliği düzenledi. Köylerinden özel araçla ilçeye getirilen öğrenciler, Bahçeşehir Koleji Kampüsünün konferans salonunda sınıf arkadaşlarıyla beraber sinema ortamında animasyon filmi izledi. Filmin sona ermesinin ardından çocuklara kitap hediye edilerek, öğrenciler evlerine bırakıldı. Daha önce sinemaya gitmediklerini belirten öğrencilerden Engin Baran ile Şeyma Sulhan, sinema ortamında ilk defa filim izlediklerini, heyecanlı ve mutlu olduklarını söyledi.

Çukurca İlk-Ortaokulu Müdürü Halit Sulhan ise öğrencilerinin ilk defa sinema ortamında beraber film izlediklerini ifade ederek teşekkür etti.

Genç Kızılay Silopi Şube Başkanı Negrican Birlik de ''Genç Kızılay olarak Irak sınırının sıfır noktasında bulunan Çukurca köyü öğrencilerine yönelik sinema etkinliği düzenledi. İlk defa sinema ortamında filim izleme heyecan ve sevinçlerine ortak olduk. Filmin sonra ermesiyle öğrencilerimize kitap hediye ettik. Desteklerinden ötürü ilçe şube başkanımız Murat Tatar, Silopi Bahçeşehir Koleji Kampüsü Kurucu Müdürü Mahmut Aybi ile Gençlik Merkezi'ne teşekkür ediyoruz'' dedi.




Bu haber 657 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Kültür Sanat Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI