Bugun...



Sulama kanalına düşen adam 5 gündür bulunamadı

Şanlıurfa'da sulama kanalına düştüğü iddia edilen 4 çocuk babası adam, 5 gündür bulunamıyor. Yakınları, kendi çabalarıyla adamı bulmak için kanalda arama yapıyor.

facebook-paylas
Tarih: 04-08-2021 00:10

Sulama kanalına düşen adam 5 gündür bulunamadı

Edinilen bilgiye göre olay, Perşembe günü Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesine bağlı Akpınar Mahallesi Mardin Yolu üzerinde bulunan Balaban Köprüsü'nde yaşandı. Vatandaşlar, köprü üzerinde yürüyen bir adamın aniden ortadan kaybolduğunu gördü. Suya düşmüş olabileceği ihtimali üzerine bölgeye koşan vatandaşlar, DSİ'ye ait kanalı kontrol ettiklerinde şahsın akıntıya kapıldığını gördü. Akıntının sürüklediği şahıs kısa süre sonra gözden kayboldu. Yaşanan olay sonrası polis ve sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine giden polisler, dalgıç ekiplerine haber verdi. Şahsı kalana düşmeden önce görüp tanıyan bir kişi de yakınlarına haber verdi. Olay yerine giden dalgıç polisler kanalda su seviyesinin yüksek ve akıntının da fazla olması nedeniyle detaylı arama yapamadı.

EKİPLER BULAMADI

Görgü tanığının haber vermesi üzerine yakınları Hasan Can'ı telefonla aradı. Telefonuna ulaşamayan yakınları suya düştüğü söylenen bölgede toplandı. Başka görgü tanıklarının da Hasan Can'ı tarif etmesi üzerine gözyaşlarına boğulan yakınları, şahsın bulunması için ekiplere yardım etti. Ekipler bir süre kanalda arama yaptıktan sonra su seviyesinin aramaya müsait olmadığını belirterek bölgeden ayrıldı.




Bu haber 121 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Güncel Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI