Bugun...



Diyarbakırspor İsim Değişikliği ve Logosu Tartışma Konusu Oldu.

Diyarbakırspor'un isim değişikliğiyle ilgili olarak önemli bir gelişme yaşandı.

facebook-paylas
Tarih: 08-07-2023 16:55

Diyarbakırspor İsim Değişikliği ve Logosu Tartışma Konusu Oldu.

Yasin GÜLER - 2. Lig'de mücadele eden Yeşil-Kırmızılı kulübün, isim değişikliği yapmaya hazırlandığı ve bu doğrultuda yeni bir logo ve arma hazırladığı ortaya çıkmıştır. Kulüp, marka tescili için başvuruda bulunmuştur.

Kamuoyunda ise Mezopotamyaspor ismi için beklenti ve talep oluştuğu ve Diyarbekirspor'un da bu talebi yerine getirmek istediği ifade edilmektedir. Tarihte Dicle ve Fırat nehirleri arasında kalan bölgeyi kapsayan isim olarak bilinen Mezopotamya'nın ismini kullanmayı planlayan Diyarbakırspor yönetiminin yakın bir zamanda resmi bir açıklama yapması beklenmektedir.

Ancak, resmi olmayan bir paylaşımda kullanılan Diyarbakır Spor logosu, Ermenistan bayrağına benzediği gerekçesiyle tepkilere neden olmuştur. Ak Parti MKYK Üyesi Alaattin PARLAK başta olmak üzere birçok Diyarbakırlı ve Diyarbakır Spor taraftarı, bu durumu sosyal medya hesaplarından tepkilerini dile getirmişlerdir.

Konuyla ilgili olarak Diyarbakır Spor yönetiminin resmi bir açıklama yapması beklenmektedir. Bu açıklama ile Diyarbakır Spor yönetim kadrosu ve logo tercihi hakkında netlik kazanacaktır. Bu aşamada, tercih edilen logonun gerçek mi olduğu veya asparagas haber mi olduğu konusunda resmi bir açıklama yapıldıktan sonra kesin bilgilere ulaşılacaktır.




Bu haber 4019 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI